Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Karriget e thjeshta

Duke kombinuar cilësinë e lartë, pëlhurën rezistente ndaj çngjyrosjes dhe fërkimit me dizajnin klasik, karriget e thjeshta DUX prodhohen për t'ju sjellë komoditet dhe për ta nxjerrë shtëpinë tuaj në pah përgjithmonë. 

Anita frashër elmo rustik 43632 Anita frashër elmo rustik 43632

Anita

Një kolltuk i rehatshëm dyvendësh dhe i vogël. Shtrini këmbët, lexoni, çlodhuni ose rrotullohuni.

  • Sistem i Sustave DUX
Lexoni më shumë
Çelik Domus elmo i zi i butë 43054 Çelik Domus elmo i zi i butë 43054

Çelik Domus

Një dizajn i thjeshtë, i pastër dhe modern për t'u shtuar në çfarëdo lloj ambienti.

Lexoni më shumë
Dru Domus i vajosur lis toska M476/24 gështenjë

Dru Domus

Një karrige e thjeshtë e punuar bukur me dorë për cepin tuaj të dhomës ose në qendër të saj.

Lexoni më shumë
Stol Domus lis i vajosur tosca M476/24 gështenjë Dru Domus i vajosur lis toska M476/24 gështenjë

Stol druri Domus

Ky stol është një version i zgjeruar për t'u përshtatur me karrigen e thjeshtë të drurit Domus.

Lexoni më shumë
Ingrid i ulët ah elmo i butë 99999 Ingrid i ulët ah elmo i butë 99999

Ingrid

E lehtë për t'u vendosur, detaje të mprehta me dru ahu të derdhur.

Lexoni më shumë
Ingrid i ulët ah treshe me prerje çeliku Ingrid i ulët ah treshe me prerje çeliku

Stol Ingrid

E lehtë për t'u vendosur, detaje të mprehta me dru ahu të derdhur.

Lexoni më shumë

Jetson

Zbuloni mobiliet tona më të dashura

Lexoni më shumë
Karin 69 krom klasik i butë 80 Karin 69 krom fjord 271

Karen

Një karrige relaksuese e rregullt, e lehtë për t'u zhvendosur dhe me madhësi të përkryer.

Lexoni më shumë
Karin 69 krom klasik i butë 88 Karin 73 klasik i butë 88

Stoli Karen

Një stol i rregullt, i lehtë për t'u zhvendosur dhe me madhësi të përkryer.

Lexoni më shumë
Karin 73 krom dakota 24 Karin 73 krom elmo i butë 99999

Karen 73

Një karrige e thjeshtë elegante klasike

Lexoni më shumë

Stol Karen 73

Një stol i rregullt me madhësi të përkryer, i lehtë për t'u pozicionuar dhe lëvizur.

Lexoni më shumë
Pernilla 69 ah klasik i butë 80 Pernilla 69 ah klasik i butë 80

Pernilla 69

Pernilla 69 është mbretëresha e rehatisë së uljes dhe është bërë fillimisht nga një pishë dëbore.

Lexoni më shumë
Pernilla 69 ah klasik i butë 80 Stol Pernilla 69 klasik i butë

Stol Pernilla 69

Stoli Pernilla 69 është pjesa e shtuar për ulje më të rehatshme.

Lexoni më shumë
Karrige Spider krom dakota 24 Karrige Spider krom lëkurëkuq 10

Karrige Spider

Një pamje komode, çlodhëse, e pastër me rehati elegante për shkak të sustave DUX.

  • Sistem i Sustave DUX
Lexoni më shumë
Superspider krom lëkurë deleje sahara Superspider krom lëkurë deleje sahara

Superspider

Një karrige e rehatshme për pushim që kombinon rehatinë dhe çlodhjen.

Lexoni më shumë

Karrige relaksuese Ritzy

Një divan modern, ulëse super ekskluzive me detajet më të mira.

  • Sistem i Sustave DUX
  • Divan me një ulëse të vetme
Lexoni më shumë

Më shumë mobilie