Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Personalizoni shtratin tuaj

Aksesorët e shtratit

Çdo gjë rreth DUX është personalizimi. Pavarësisht nevojave tuaja, stilit apo shijes, produktet tona janë më tepër se thjesht aksesorë krevatesh. Ata janë pjesë e përvojës suaj të gjumit dhe pse jo, një vepër arti.

Karrige Anna me dru të lehtë kambi fosil 19

Anna

E bërë bukur, linja të buta në dru dhe shilte e rehatshme ku mbështetesh.

Lexoni më shumë
Astoria Border 15 Astoria Inspiration Xupport

Astoria

Koka jonë e shtratit më popullor me një dizajn të pastër për çdo përdorim.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Vesa malmoze Dante DUX 2002 Inspiration Xupport

Dante

Një kokë shtrati me mbushje më të butë, me qepje ose kopsa.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
DUX 6006 Inspiration Xupport Eden harald 2 0212

Eden

Një pamje moderne me detaje të bëra në mënyrë unike për çdo artikull.

Lexoni më shumë
Faruk Inspiration Border 15 Faruk xheti Z 419 04

Faruk

Një kokë shtrati më e ulët, manualisht e gradueshme dhe e shkëlqyeshme për lexim.

 • Kundër zjarrit
 • Kokë shtrati me përshtatje
Lexoni më shumë
Flex Inspiration Border 16 Flex Inspiration Border 16

Flex

Një kokë krevati më e ulët, me pamje të thjeshtë, manualisht e gradueshme dhe e përshtatshme për lexim.

 • Kundër zjarrit
 • Kokë shtrati me përshtatje
Lexoni më shumë
E butë fleksibël tosca M476/20 djerrinë E butë fleksibël tosca M476/20 djerrinë

Flex i butë

Një kokë krevati më e ulët, e gradueshme, me shilte në formë jastëku dhe e shkëlqyer për lexim.

 • Kokë shtrati me përshtatje
Lexoni më shumë
Kufi mbretëror 15 DUX 8008 Inspiration Xupport

Royal

Për një ndjesi luksoze, kjo jep lartësi dhe butësi, shtrati mund të bëhet pjesa kryesore e zbukurimit.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Kufi quadro 15 Kufi quadro 15

Quadro

Një dizajn i pastër me një model të qepur kuadro.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Kufi Vista 15 Kufi Vista 15

Vista

Një kokë krevati më e ulët, me hark dhe mbushje të butë, e mrekullueshme për lexim.

 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
Pascal de luxe Inspiration Pascal de luxe Inspiration

Pascal de luxe

Kjo është shtresa e sipërme për të përmirësuar krevatin tuaj standard me kornizë dhe zona të personalizuara komforti.

 • OEKO-TEX
 • Sistemi Pascal
Lexoni më shumë
Xupport Inspiration Xupport Inspiration

Xupport

Shtresa jonë e sipërme më e pëlqyer, materiale natyrale dhe qëndrueshmëri e gjatë.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Xupport plus Inspiration Xupport plus Inspiration

Xupport plus

Me një sipërfaqe të butë, kjo është një nga shtresat e sipërme më të shitura, me material natyral dhe rezistencë të gjatë.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë

Xupport me kopsa

Një shtresë e sipërme si Xupport origjinal, por me kopsa të detajuara lëkure për 8008 tuaj.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Xupport xoft Inspiration Xupport xoft Inspiration

Xupport xoft

Kjo është shtresa jonë e sipërme më e butë, mbushje shtesë dhe tendosje me 4 drejtime, material natyral dhe rezistencë e gjatë.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë

Këmbë

Lexoni më shumë