Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 8008

DUX 8008 është një shtrat kontinental me sistemin tonë unik Pascal për personalizim individual, si dhe një dorezë te secila bazë për të graduar fortësinë e tyre. Ky është shtrati më i gradueshëm dhe i rehatshëm DUX.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Sistemi Pascal
 • Mbështetje e mesit
DUX 8008 Inspiration Xupport
DUX 8008 Inspiration Xupport
DUX 8008 Inspiration Xupport

Karakteristikat

 • Dyshekë me susta të dyfishta prej lateksi natyral me dy shtresa sustash 12 cm
 • Shtrat kontinental me sistemin tonë Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë në ekstra të fortë
 • Mbështetëse e gradueshme për mesin
 • Numri i sustave për përmasën 90 x 200 cm është 1,956
 • Detajet e lëkurës
 • Pjesë e lëvizshme në anën e sipërme të shtratit
 • Lartësia e shtratit 44 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbës 8 cm, 12 cm dhe 16 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundet e shtratit
 • DUX 8008 me gjerësi 140 cm e lart janë gjithmonë të pajisur me dy baza

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Mbështetje shtesë kur ju nevojitet

Mbështetje e gradueshme për mesin

Mbështetja për mesin është i ndërtuar për ata që kërkojnë rehatinë bazë. Në varësi të nevojave mund ta shtrëngoni anën tuaj të shtratit. Ndihmon veçanërisht gjatë një dëmtimi ose shtatzënie kur kurrizit tuaj mund t'i nevojitet ndihmë shtesë për qetësim dhe rikuperim optimal.

Thjesht tërhiqni levën dhe rrotullojeni për të graduar pjesën e mesit sipas preferencës personale.

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar ju mundëson personalizimin e anës suaj të shtratit. Kasetat vijnë në katër variante (me densitet të butë, mesatar, të fortë dhe ekstra të fortë), të personalizuara në tre zona të ndryshme: shpatullat, ijët dhe këmbët. Të gjitha këto garantojnë mbështetjen e duhur të shtyllës kurrizore për një natë me gjumë të mirë.

Zbuloni sistemin tonë Pascal

Shikoni gjithashtu

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX