Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Dru Domus

Një karrige e thjeshtë e punuar bukur me dorë për cepin tuaj të dhomës ose në qendër të saj.

Dru Domus

Një karrige klasike e thjeshtë që shkon me një ambient modern, personal ose profesional.

Dru Domus i vajosur lis toska M476/24 gështenjë
Dru Domus i vajosur lis toska M476/24 gështenjë
Dru Domus lis tosca
Dru Domus lis tosca
Dru Domus lis tosca

Karakteristikat

  • Disponohet në pëlhurë ose lëkurë
  • Kornizë lisi e lyer me vaj dylli dhe rripa të gërshetuara liri
  • Jastëkë të mbushur me sfungjer të ftohtë

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Më shumë karrige të thjeshta

Dizajn bashkëkohor

Norm Architects

Bashkëpunimi ynë me Norm Architects nisi gjatë Javës së Modës të Stokholmit 2019. Duke marrë frymëzim nga traditat dhe normat dhe ndryshimi i vazhdueshëm brenda fushës së arkitekturës dhe estetikës, ata menaxhojnë të ekuilibrojnë dizajnin bashkëkohor me përjetësinë.

Lexoni më shumë

Më shumë mobilie