Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Dizajni Novator DUX

Zhvillim i vazhdueshëm

Gati 1-shekullit të fundit ia kemi kushtuar përmirësimit të shtretërve tanë dhe vazhdojmë ta bëjmë dhe sot. Studimi i thellësishëm na mundëson të arrijmë qëllimin e ndërtimit të shtretërve që ofrojnë gjumë të thellë, duke ju dhënë rehatinë e duhur për të rigjeneruar trupin gjatë gjumit. Për DUX, novacioni nuk do të thotë ndryshim ngjyre. Para se të inkorporojmë ndryshime në produktet tona, ne kryejmë kërkime tërësore duke lejuar vetëm përmirësime të matshme dhe të verifikueshme.

MBËSHTETJE DINAMIKE

Asnjëherë nuk qëndroni pa lëvizur gjatë gjumit. Prandaj ju duhet një shtrat dinamik që suporton të gjitha lëvizjet tuaja gjatë natës. Sistemi revolucionar i sustave DUX përshtatet me peshën dhe formën e trupit tuaj. Ai lëviz kur lëvizni ju, duke siguruar suport të vazhdueshëm dhe duke lejuar gjakun të qarkullojë lirshëm ndërsa muskujt të çlodhen plotësisht.

Dizajn unik i vazhdueshëm i sustës spirale

Sustat janë aq fleksible dhe elastike saqë lejojnë shpatullat dhe ijët tuaja të zhyten në shtrat, ndërkohë që shpina ngelet e suportuar. Hapësirat përreth spiraleve u japin mundësi shtretërve tanë të marrin frymë, duke e çliruar dyshekun nga nxehtësia e trupit. Qarkullimi i ajrit redukton aromat dhe krijon ventilim për të luftuar bakteret dhe mykun. Falë elasticitetit në dizajnin tonë të vazhdueshëm spiral, ju nuk do t'ju duhet ta rretulloni asnjëherë dyshekun tuaj DUX . Sustat nuk e humbin elasticitetin e tyre me kalimin e kohës. Prandaj shtretērit tanë mbeten për jetë.

Pascal

Sistemi i mbështetjes së personalizuar

Ne besojmë se çdo trup është unik dhe se nuk ka asgjë më personale se një krevat. Prandaj, gjetëm Sistemin tonë të patentuar Pascal të Mbështetjes së Personalizuar ku secila sustë është dizajnuar me kujdes për të qenë një mrekulli e vogël mekanike. Shtretërit DUX përbëhen nga kuti të këmbyeshme, me trashësi të ndryshme sustash, që ju lejojnë të personalizoni dhe konfiguroni çdo pjesë. Qëllimi është të përshtatim kërkesat e sakta të masës dhe peshës suaj trupore dhe t'i ndryshojmë teksa ju ndryshoni.

STRATEGJIA E KOMPONENTIT DUX

Zëvendësoni, rinovoni, restauroni

Strategjia e komponentit DUX ju lejon të shkëmbeni pjesët, t'i gjallëroni ose përmirësoni ato. Shtresa e sipërme DUX nuk është e kapur pas shtratit. Pjesa e sipërme e dyshekut zbërthehet për të aksesuar Sistemin Pascal dhe bazat e dyfishta të sustave veprojnë në mënyrë të pavarur. Duke qenë se ne i ndërtojmë shtretërit tanë për të zgjatur një jetë, ju japim mundësinë t'i restauroni ato në moment që shfaqin shenja të konsumimit. Ne duam të aksesoni zgjidhjet novatore me kalimin e viteve për të përmirësuar përvojën tuaj ditë pas dite.

TEKNOLOGJI E TESTUAR NDËR VITE

Ne jemi duke rafinuar, përmirësuar dhe përtërirë vazhdimisht teknologjinë tonë. Deri tani, rrjeti preciz i ngërthimit të sustave prej çeliku me elasticitet të lartë i ka rezistuar testit të kohës. Teknologjia jonë funksionon dhe ne kemi historinë për ta vërtetuar këtë.

Mbani shpinën drejtë

Shtrati DUX drejton shpinën tuaj duke shpërndarë peshën në mënyrë të barabartë dhe ndihmuar në lehtësimin e dhimbjes. Qëllimi ynë është t'ju mundësojmë të çlodheni në pozicionin e duhur. Kjo mundësohet vetëm kur trupi juaj suportohet në të gjithë gjatësinë e tij.