Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 2002

Shtrati ynë klasik DUX 2002 me kornizë dhe mbulesë ekstra të butë për një ndjesi më rehatuese.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
DUX 2002 Inspiration Xupport plus
DUX 2002 Inspiration Xupport
DUX 2002 Inspiration Xupport
DUX 2002 Inspiration Xupport

Karakteristikat

 • Shtrat me susta të dyfishta, lateks natyral dhe dy shtresa sustash 9 cm dhe 12 cm
 • Mbulesë ekstra e butë që quhet edhe mbulesë simiteje.
 • Vjen në mesatar ose të fortë
 • Numri i sustave në përmasën 90 x 200cm është 1,008
 • Mbulesë e zëvendësueshme lateksi
 • Detajet e lëkurës
 • Lartësia e shtratit 23 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbës: 20 cm, 23 cm dhe 30 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundin e shtratit

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Bedroom environment - DUX bed 2002 with Dante headboard and Alberto table.

DUX 2002

Close-up of details of DUX 2002 and round bed legs.

DUX 2002

Shëndeti i shtyllës kurrizore

Lehtësim i dhimbjes së shpinës

Shtrati DUX është një zgjidhje e përkryer për ata që vuajnë nga dhimbja e shpinës. Mundëson çlodhje pa presion, duke e mbajtur shtyllën kurrizore në vijë. T'i dhurosh shpinës tuaj mbështetje dinamike dhe të flesh në pozicionin e duhur do të ndryshojë ditët tuaja përgjithmonë.

Keni mbështetjen tonë

Shikoni gjithashtu

{ {

DUX 5005

Shtratiti ynë kontinental me një shtresë ekstra të trashë në krye dhe lateks natyral për një ndjesi më të butë.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
Lexoni më shumë
{ {

DUX 1001

Shtrati ynë klasik dhe i rehatshëm me kornizë në dy nivele fortësie.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
Lexoni më shumë
{ {

DUX 3003

DUX 3003 është shtrati ynë më popullor me kornizë dhe sistem Pascal për të personalizuar zonat e komfortit. Niveli i lartë i rehatisë rrjedh nga bashkëveprimi mes dy risive DUX – sistemi i sustave DUX me mijëra spirale të ndërlidhura dhe me sistemin tonë unik Pascal.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
 • Sistemi Pascal Sistemi unik Pascal nga DUX me kasetat e këmbyeshme të sustave për përshtatjen e lehtë të shtratit me rehatinë individuale.
Lexoni më shumë

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX