Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Si mund t'ju ndihmojmë?

Na kontaktoni

Në DUX, ne besojmë se arti i të dëgjuarit është baza e komunikimit të mirë. Për këtë arsye ne jemi gjithmonë gati për të dëgjuar pyetjet, idetë ose sugjerimet tuaja. Plotësoni formularin e kontaktit dhe ne do t'ju kthejmë përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur.

Kontaktoni

Dëshironi të diskutoni një mundësi? Ne do t'ju kontaktojmë.

Adresa e selisë qendrore

DUX International

Norra Vallgatan 76
211 22 Malmö
Suedi


Shfaqni në Google Maps

Kontakti global

Email

Pyetjet e klientit
hello@dux.se

 

Press
press@dux.se

 

Kontratë profesionale

contract@dux.se

 

Shitja me shumicë

wholesale@dux.se

 

Hotelet

hotel@dux.se

Dyqanet tona

Gjeni DUX afër jush

Për të marrë informacione të veçanta lokale, kërkoni për dyqanin më të afërt. Vizitoni, telefononi ose na shkruani dhe ne do të kemi kënaqësinë e madhe t'ju asistojmë.

Gjeni dyqanin tuaj më të afërt