Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Stol Karen 73

Një stol këmbësh me madhësi të përkryer që ofron lëvizje të lehtë për vendosje elegante përreth dhomës suaj.

Stol Karen 73

Ky stol modern, elegant është i dizajnuar për t'u përshtatur me karrigen tuaj Karin 73 ndërkohë që ju jep rehati shtesë.

  • OEKO-TEX

Karakteristikat

  • I disponueshëm në shumë ngjyra dhe materiale, duke përfshirë lëkurën
  • Kornizë kromi me pëlhurë mbështetëse
  • Jastëkë të mbushur me polieter dhe fibra
  • Qepur me dorë
  • I dizajnuar me rrotëza për vendosje dhe lëvizje të lehtë

Stolat

Personalizoni

Tapiceria për Stolat DUX vijnë në një përzgjedhje të gjerë pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materiale të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Më shumë mobilie