Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Qëndroni të informuar

Salla e shtypit

A punoni me media? Në sallën e shtypit të DUX, mund të gjeni artikujt, komunikatat e shtypit, informacionet më të fundit rreth ngjarjeve, bibliotekës së medias dhe kontaktit të shtypit.

Kontakti për shtypin

Nëse jeni të interesuar për më shumë informacion rreth kompanisë sonë, produktet DUX, kërkesat për xhirim ose dëshironi të intervistoni ekspertët tanë, ju lutemi na kontaktoni.

Kontakti për shtypin

Posta: press@dux.se

 

 

Adresa e selisë qendrore

DUX International

Norra Vallgatan 76
211 22 Malmö
Suedi


Google Maps

I azhurnuar

Lajmet dhe komunikatat më të fundit të shtypit

Të ngjashme