Anashkaloni përmbajtjen kryesore
Pernilla 69

Mobilie

Pernilla 69

Pernilla 69 është mbretëresha e rehatisë së uljes dhe është bërë fillimisht nga një pishë dëbore.

Pernilla 69

Karrige relaksuese klasike e dizajnuar nga Bruno Mathsson. Me dru ahu të shtypur në kallëp me detaje të mprehta dhe rehati të shkëlqyeshme.

Pernilla 69 ah klasik i butë 80
Pernilla 69 ah klasik i butë 80
Pernilla 69 ah klasik i butë 80
Pernilla 69 ah klasik i butë 80
Pernilla 69 ah klasik i butë 88

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Pjesë ulëse në dru ahu natyral me pëlhurë mbështetëse
  • Jastëkë të mbushur me polieter dhe fibra
  • Kornizë me ah natyral të laminuar

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Pernilla 69

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Shikoni gjithashtu

Më shumë mobilie