Anashkaloni përmbajtjen kryesore
DUX bed model 1002 in bedroom environment

Shtretër

DUX 1002

Rehati legjendare në një DUX me kornizë të lartë dhe ndërtim dinamik sustash me dy shtresa.

DUX 1002

Shtrati ynë i rehatshëm me kornizë të lartësuar.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
DUX 1002 Inspiration Xupport
DUX 1002 Inspiration Xupport
DUX 1002 Inspiration Xupport plus

Karakteristikat

 • Shtrat me susta të dyfishta, lateks natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm me 12 cm.
 • Vjen në mesatar ose të fortë
 • Numri i sustave për përmasën 90 x 200 cm është 784
 • Pjesë e sipërme e ndërrueshme prej lateksi
 • Detajet e lëkurës
 • Lartësia e shtratit 43 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbës: 12 cm, 16 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundet e shtratit

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Cilësi e përmirësuar gjumi

Konturat dinamike në lëvizjet e trupit tuaj mundësojnë përshtatje të dyshekut, duke ofruar kështu mbështetje aktive. Për ju, kjo do të thotë më shumë gjumë të thellë që ju ndihmon të rifitoni energji dhe të rigjeneroni trupin tuaj.

Shkenca e gjumit

Detailed closeup of the DUX 1002 bed with bedspread

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të ndërthurur të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Shikoni gjithashtu

{ {

DUX 3003

DUX 3003 është shtrati ynë më popullor me kornizë dhe sistem Pascal për të personalizuar zonat e komfortit. Niveli i lartë i rehatisë rrjedh nga bashkëveprimi mes dy risive DUX – sistemi i sustave DUX me mijëra spirale të ndërlidhura dhe me sistemin tonë unik Pascal.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
 • Sistemi Pascal Sistemi unik Pascal nga DUX me kasetat e këmbyeshme të sustave për përshtatjen e lehtë të shtratit me rehatinë individuale.
Lexoni më shumë
{ {

DUX 1001

Shtrati ynë klasik dhe i rehatshëm me kornizë në dy nivele fortësie.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
Lexoni më shumë
{

DUX 2002

Shtrati ynë klasik DUX 2002 me kornizë dhe mbulesë ekstra të butë për një ndjesi më rehatuese.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
Lexoni më shumë

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX