Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Karrige Spider

Një pamje komode, çlodhëse, e pastër me rehati elegante për shkak të sustave DUX.

Karrige Spider

Karrige relaksuese klasike e dizajnuar nga Ekipi i Dizajnit të DUX. Mbështetja e plotë e karriges ofrohet nga sustat DUX të ndërthurura në jastëkët e saj të zgjatur.

  • Sistem i Sustave DUX
Karrige Spider krom lëkurëkuq 10
Karrige Spider krom dakota 24
Karrige Spider krom dakota 24
Karrige Spider krom dakota 88
Karrige Spider krom lëkurëkuq 10

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Kornizë me çelik të rrumbullakët të kromuar
  • Jastëkë në formë të zgjatur me susta DUX
  • E mbushur me polieter dhe fibra

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Karrige Spider

Spider

Spider

Shikoni gjithashtu

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë mobilie