Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Superspider

Një karrige e rehatshme për pushim që kombinon rehatinë dhe çlodhjen.

Superspider

Karrige relaksuese klasike e dizajnuar nga Ekipi i Dizajnit të DUX. Për këndin tuaj, ose vendosni dy ngjitur me njëra-tjetrën për të krijuar atë hapësirë të veçantë në shtëpinë tuaj.

Superspider krom lëkurë deleje sahara
Superspider krom lëkurë deleje sahara
Superspider krom klasik i butë 88
Superspider krom lëkurë deleje gri
Superspider krom lëkurë deleje sahara
Superspider krom lëkurë deleje dritë hëne
Superspider krom lëkurë deleje dritë hëne

Karakteristikat

  • Vjen në shumë ngjyra dhe pëlhura ose edhe në lëkurë deleje
  • Ndenjëse dhe pjesë shpine me tub çeliku, me rrip Pirelli për mbështetje
  • E mbushur me polieter dhe fibra
  • Kornizë kromi
  • Jastëk qafe prej lëkure për kolltuk të mbuluar me pëlhurë

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Shikoni gjithashtu

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë mobilie