Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Karrige relaksuese Ritzy

Një divan modern, ulëse super ekskluzive me detajet më të mira.

Karrige relaksuese Ritzy

Një karrige relaksuese elegante, e rehatshme dhe e përkryer për shtëpinë ose biznesin tuaj.

  • Sistem i Sustave DUX
  • Divan me një ulëse të vetme

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Element i vendit të uljes dhe kurrizit me tuba çeliku, Pullmaflex dhe laminat
  • Susta DUX, polieter dhe mbushje me fibra në jastëkun e ndenjëses
  • Jastëk prej sfungjeri të ftohtë në pjesën e pasme
  • Këmbë prej çeliku të pandryshkshëm

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Më shumë karrige të thjeshta

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë mobilie