Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Stol druri Domus

Ky stol është një version i zgjeruar për t'u përshtatur me karrigen e thjeshtë të drurit Domus.

Stol druri Domus

Një stol klasik që përshtatet me ambientin modern, privat si dhe tregtar.

Stol Domus lis i vajosur tosca M476/24 gështenjë
Dru Domus i vajosur lis toska M476/24 gështenjë
Stol Domus lis i vajosur tosca M476/24 gështenjë

Karakteristikat

  • Disponohet në pëlhurë ose lëkurë
  • Kornizë lisi e lyer me vaj dylli dhe rripa të gërshetuara liri
  • Jastëkë të mbushur me sfungjer të ftohtë

Stolat

Personalizoni

Tapiceria për Stolat DUX vijnë në një përzgjedhje të gjerë pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materiale të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajn bashkëkohor

Norm Architects

Bashkëpunimi ynë me Norm Architects nisi gjatë Javës së Modës të Stokholmit 2019. Duke marrë frymëzim nga traditat dhe normat dhe ndryshimi i vazhdueshëm brenda fushës së arkitekturës dhe estetikës, ata menaxhojnë të ekuilibrojnë dizajnin bashkëkohor me përjetësinë.

Lexoni më shumë

Më shumë mobilie