Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Tavolina

Tavolinat DUX të dizajnuara mirë zgjidhen veçanërisht dhe prodhohen për të plotësuar krevatet dhe mobiliet DUX, si në formë ashtu edhe në funksion.

Tavolinë e vogël Alberto Alberto i zi

Tavolinë e vogël Alberto

Një tavolinë për dhomë ndenjeje, e cila plotëson të gjitha kërkesat e ruajtjes me linja të pastra që është e përkryer për dhoma të çdo madhësie.

Lexoni më shumë
Tavolinë e madhe Alberto Alberto i zi

Tavolinë e madhe Alberto

Një tavolinë për dhomë ndenjeje, e cila plotëson të gjitha kërkesat e ruajtjes me linja të pastra që është e përkryer për dhoma të çdo madhësie.

Lexoni më shumë
Tavolinë Domus lis i vajosur travertine romano Tavolinë Domus lis travertin romano

Tavolinë Domus

Tavolina e ulët me materiale ekskluzive kombinohet në mënyrë të përkryer me drurin Domus.

Lexoni më shumë
Krom tamburi Krom tamburi

Tavolinë tamburi

Një tavolinë më e vogël për një llojshmëri përdorimesh, është elegante dhe e thjeshtë.

Lexoni më shumë
Tavolinë Karin krom carrara e bardhë Tavolinë Karin carrara mermer i bardhë

Karen

Një tavolinë me madhësi të përkryer që vihet dhe lëvizet lehtë.

Lexoni më shumë
Karrige Sam krom klasik 88

Tavolinë kafeneje Inter

Tavolinë ngrënieje në madhësinë e tavolinave të kafenesë.

Lexoni më shumë
Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e zezë Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e zezë

Tavolinë ngrënieje Inter

Një tavolinë e bukur, e pastër dhe standarde ngrënieje.

Lexoni më shumë

Tavolinë ngrënieje me zgjerim të ndërmjetëm

Një tavolinë e bukur dhe e pastër ngrënieje me hapje.

Lexoni më shumë
Lunaria e vogël frashër i vajosur  Frashër i vajosur Lunaria

Tavolina e vogël Lunaria

Një tavolinë e gjithanshme, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Lexoni më shumë
Lunaria mesatare frashër i vajosur  Frashër i vajosur Lunaria

Tavolinë e mesme Lunaria

Tavolina e gjithanshme, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Lexoni më shumë
Lunaria e madhe frashër i vajosur Frashër i vajosur Lunaria

Tavolinë e madhe Lunaria

Tavolina e gjithanshme, e ulët, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Lexoni më shumë
Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi

Tavolinë Pronto

Për shumë zona dhe përdorime, e përshtatshme dhe elegante.

Lexoni më shumë
Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi

Tavolinë XL Pronto

Për shumë zona dhe përdorime, e përshtatshme dhe elegante.

Lexoni më shumë
Frashër Vienna

Tavolina e vogël Vjena

Një vepër e zejtarisë së punimit me dorë si dhe një tavolinë e mirë për çdo dhomë ndenjeje.

Lexoni më shumë
Frashër Vienna

Tavolinë e madhe Vjena

Një vepër e zejtarisë së punimit me dorë si dhe një tavolinë e përkryer për dhomën e ndenjes.

Lexoni më shumë

Më shumë mobilie