Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Mbi 50 vjet dizajn ikonik suedez. Eksploroni koleksionin tonë të mobilieve të përjetshme klasike dhe dizajnit bashkëkohor.

Shikoni të gjitha mobiliet

Mobilia jonë më e dashur

Jetson

Karrigia e thjeshtë ikonike e dizajnuar nga Bruno Mathsson.

Zbuloni Jetson

Mobilie DUX

Karrige Sam krom klasik i butë 88 Karrige Sam e zezë deve natyrale

Karrige Sam

Do të thoshim se një karrige ideale është tërheqëse për syrin aq sa është edhe e rehatshme.

Lexoni më shumë
Karrige Sam krom klasik 88 Kolltuk Sam krom natyral deve

Kolltuku Sam

Do të thoshim se një kolltuk ideal është tërheqës për syrin aq sa është edhe i rehatshëm.

Lexoni më shumë
Anita frashër elmo rustik 43632 Anita frashër elmo rustik 43632

Anita

Një kolltuk i rehatshëm dyvendësh dhe i vogël. Shtrini këmbët, lexoni, çlodhuni ose rrotullohuni.

 • Sistem i Sustave DUX
Lexoni më shumë
Çelik Domus elmo i zi i butë 43054 Çelik Domus elmo i zi i butë 43054

Çelik Domus

Një dizajn i thjeshtë, i pastër dhe modern për t'u shtuar në çfarëdo lloj ambienti.

Lexoni më shumë
Dru Domus i vajosur lis toska M476/24 gështenjë

Dru Domus

Një karrige e thjeshtë e punuar bukur me dorë për cepin tuaj të dhomës ose në qendër të saj.

Lexoni më shumë
Stol Domus lis i vajosur tosca M476/24 gështenjë Dru Domus i vajosur lis toska M476/24 gështenjë

Stol druri Domus

Ky stol është një version i zgjeruar për t'u përshtatur me karrigen e thjeshtë të drurit Domus.

Lexoni më shumë
Ingrid i ulët ah elmo i butë 99999 Ingrid i ulët ah elmo i butë 99999

Ingrid

E lehtë për t'u vendosur, detaje të mprehta me dru ahu të derdhur.

Lexoni më shumë
Ingrid i ulët ah treshe me prerje çeliku Ingrid i ulët ah treshe me prerje çeliku

Stol Ingrid

E lehtë për t'u vendosur, detaje të mprehta me dru ahu të derdhur.

Lexoni më shumë

Jetson

Zbuloni mobiliet tona më të dashura

Lexoni më shumë
Karin 69 krom klasik i butë 80 Karin 69 krom fjord 271

Karin

Një karrige me madhësi të përkryer, e lehtë për t'u vendosur që i shton elegancë çdo dhome.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Karin 69 krom klasik i butë 88 Karin 69 krom klasik i butë 88

Stol Karin

Një stol këmbësh me madhësi të përkryer që ofron lëvizje të lehtë për vendosje elegante përreth dhomës suaj.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Karin 73 krom dakota 24 Karin 73 krom elmo i butë 99999

Karin 73

Një karrige e thjeshtë elegante klasike

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë

Stol Karen 73

Një stol këmbësh me madhësi të përkryer që ofron lëvizje të lehtë për vendosje elegante përreth dhomës suaj.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Pernilla 69 ah klasik i butë 80 Pernilla 69 ah klasik i butë 80

Pernilla 69

Pernilla 69 është mbretëresha e rehatisë së uljes dhe është bërë fillimisht nga një pishë dëbore.

Lexoni më shumë
Pernilla 69 ah klasik i butë 80 Stol Pernilla 69 klasik i butë

Stol Pernilla 69

Stoli Pernilla 69 është pjesa e shtuar për ulje më të rehatshme.

Lexoni më shumë
Karrige Spider krom dakota 24 Karrige Spider krom lëkurëkuq 10

Karrige Spider

Një pamje komode, çlodhëse, e pastër me rehati elegante për shkak të sustave DUX.

 • Sistem i Sustave DUX
Lexoni më shumë
Superspider krom lëkurë deleje sahara Superspider krom lëkurë deleje sahara

Superspider

Një karrige e rehatshme për pushim që kombinon rehatinë dhe çlodhjen.

Lexoni më shumë

Karrige relaksuese Ritzy

Një divan modern, ulëse super ekskluzive me detajet më të mira.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Divan me një ulëse të vetme
Lexoni më shumë
Tavolinë e vogël Alberto Alberto i zi

Tavolinë e vogël Alberto

Një tavolinë për dhomë ndenjeje, e cila plotëson të gjitha kërkesat e ruajtjes me linja të pastra që është e përkryer për dhoma të çdo madhësie.

Lexoni më shumë
Tavolinë e madhe Alberto Alberto i zi

Tavolinë e madhe Alberto

Një tavolinë për dhomë ndenjeje, e cila plotëson të gjitha kërkesat e ruajtjes me linja të pastra që është e përkryer për dhoma të çdo madhësie.

Lexoni më shumë
Tavolinë Domus lis i vajosur travertine romano Tavolinë Domus lis travertin romano

Tavolinë Domus

Tavolina e ulët me materiale ekskluzive kombinohet në mënyrë të përkryer me drurin Domus.

Lexoni më shumë
Krom tamburi Krom tamburi

Tavolinë tamburi

Një tavolinë më e vogël për një llojshmëri përdorimesh, është elegante dhe e thjeshtë.

Lexoni më shumë
Tavolinë Karin krom carrara e bardhë Tavolinë Karin carrara mermer i bardhë

Karen

Një tavolinë me madhësi të përkryer që vihet dhe lëvizet lehtë.

Lexoni më shumë
Karrige Sam krom klasik 88

Tavolinë kafeneje Inter

Tavolinë ngrënieje në madhësinë e tavolinave të kafenesë.

Lexoni më shumë
Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e zezë Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e zezë

Tavolinë ngrënieje Inter

Një tavolinë e bukur, e pastër dhe standarde ngrënieje.

Lexoni më shumë

Tavolinë ngrënieje me zgjerim të ndërmjetëm

Një tavolinë e bukur dhe e pastër ngrënieje me hapje.

Lexoni më shumë
Lunaria e vogël frashër i vajosur Frashër i vajosur Lunaria

Tavolina e vogël Lunaria

Një tavolinë e gjithanshme, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Lexoni më shumë
Lunaria mesatare frashër i vajosur Frashër i vajosur Lunaria

Tavolinë e mesme Lunaria

Tavolina e gjithanshme, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Lexoni më shumë
Lunaria e madhe frashër i vajosur Frashër i vajosur Lunaria

Tavolinë e madhe Lunaria

Tavolina e gjithanshme, e ulët, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Lexoni më shumë
Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi

Tavolinë Pronto

Për shumë zona dhe përdorime, e përshtatshme dhe elegante.

Lexoni më shumë
Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi

Tavolinë XL Pronto

Për shumë zona dhe përdorime, e përshtatshme dhe elegante.

Lexoni më shumë
Frashër Vienna

Tavolina e vogël Vjena

Një vepër e zejtarisë së punimit me dorë si dhe një tavolinë e mirë për çdo dhomë ndenjeje.

Lexoni më shumë
Frashër Vienna

Tavolinë e madhe Vjena

Një vepër e zejtarisë së punimit me dorë si dhe një tavolinë e përkryer për dhomën e ndenjes.

Lexoni më shumë
Alicia 20 krom harald 582 Alicia 20 krom harald 582

Alicia

Divan i gjerë dhe modern për shumë përdorime.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal
 • Opsione të shumta uljeje
Lexoni më shumë
Fredrik 3 vendesh krom tosca 24 Fredrik 3 vendesh krom tosca 09

Fredrik

Ndenjëse e sofistikuar, anë të buta dhe e përkryer për një hapësirë më të vogël.

 • Divan për 3 vende
Lexoni më shumë

Fredrik XL

Ndenjëse e sofistikuar, anë të buta dhe e përkryer për një hapësirë më të madhe.

 • Divan për 4 vende
Lexoni më shumë
Divan 3 vendesh Johan treshe me prerje çeliku 2 133 treshe me prerje çeliku 2 133 Fredrik 3 vendesh krom tosca 24

Johan

Ulje elegante dhe tërheqëse me susta DUX për rehati të përsosur.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Divan për 3 vende
Lexoni më shumë
Divan 3 vendesh Ritzy krom dakota 24

Divan Ritzy për 3 veta

Një divan modern, ulëse super ekskluzive me detajet më të mira.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Divan për 3 vende
Lexoni më shumë
Divan 3 vendesh Wind krom dakota 29 Wind 3 vendesh krom tosca 04

Wind

Ulje elegante dhe tërheqëse me susta DUX për rehati të përsosur.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Divan për 3 vende
Lexoni më shumë

Divan Ritzy për 2 veta

Një divan modern, ulëse super ekskluzive me detajet më të mira.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Divan për 2 vende
Lexoni më shumë

Shtrati ditor Ritzy

Ulje moderne, premium me detajet më të përsosura.

Lexoni më shumë