Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 3003

DUX 3003 është shtrati ynë më popullor me kornizë dhe sistem Pascal për të personalizuar zonat e komfortit. Niveli i lartë i rehatisë rrjedh nga bashkëveprimi mes dy risive DUX – sistemi i sustave DUX me mijëra spirale të ndërlidhura dhe me sistemin tonë unik Pascal.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Sistemi Pascal
DUX 3003 Inspiration Xupport plus

Karakteristikat

 • Shtrat me susta të dyfishta, lateks natyral dhe dy shtresa sustash 9 cm dhe 12 cm
 • Sistemi Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë në ekstra të fortë
 • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 1,554
 • Detajet e lëkurës
 • Pjesë e sipërme e ndërrueshme prej lateksi
 • Lartësia e shtratit 29 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbëve 20 cm, 23 cm ose 30 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundin e shtratit

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar mundëson personalizimin e anës suaj të shtratit. Kasetat vijnë në katër variante (të buta, mesatare, të forta dhe ekstra të forta) të personalizuera në tre zona të ndryshme: shpatulla, ije dhe këmbë. Të gjitha këto për të garantuar rreshtimin e duhur të shtyllës kurrizore për një gjumë të mirë.

Zbuloni sistemin Pascal

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të ndërthurur të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Shikoni gjithashtu

{ {

DUX 1001

Shtrati ynë klasik dhe i rehatshëm me kornizë në dy nivele fortësie.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
Lexoni më shumë
{

DUX 6006

DUX 6006 është një shtrat kontinental me sistemin tonë unik Pascal për personalizim.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
 • Sistemi Pascal Sistemi unik Pascal nga DUX me kasetat e këmbyeshme të sustave për përshtatjen e lehtë të shtratit me rehatinë individuale.
Lexoni më shumë
{ {

DUX 8008

DUX 8008 është një shtrat kontinental me sistemin tonë unik Pascal për personalizim individual, si dhe një dorezë te secila bazë për të graduar fortësinë e tyre. Ky është shtrati më i gradueshëm dhe i rehatshëm DUX.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
 • Sistemi Pascal Sistemi unik Pascal nga DUX me kasetat e këmbyeshme të sustave për përshtatjen e lehtë të shtratit me rehatinë individuale.
 • Mbështetje e mesit
Lexoni më shumë

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX