Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Projektuesit DUX

Kemi një traditë të gjatë të bashkëpunimit me dizajnues të mëdhenj

Bashkëpunimi ynë me projektuesit liderë

Si një biznes familjar i gjeneratës së katërt, kemi avantazhin të lëvizim shpejt nga koncepti fillestar deri te dorëzimi përfundimtar. Kjo është një prej arsyeve se pse projektuesit liderë duan të punojnë me ne. Në vitet 1960, Bruno Mathsson krijoi disa prej veprave të dashura klasike për DUX. Karriget Jetson, Pernilla dhe Karin janë të preferuarat e përjetshme në shtëpitë suedeze.

Sot po punojmë në bashkëpunim me një brez të ri yjesh të jashtëzakonshëm modernë. Vështroni Koleksionin Claesson Koivisto Rune. Ne kemi lejuar edhe Norm Architects të Danimarkës që të gërmojnë në arkivën tonë të pasur. Duke filluar me ikonën e viteve 1950 Domus, ata kanë projektuar dy karrige të ripërpunuara dhe një stol krejtësisht të ri dhe tavolinë anësore. Po e vazhdojmë udhëtimin tonë me një këmbë në të kaluarën dhe me një këmbë në të ardhmen.

Njihuni me projektuesit tanë

Shkarkoni

Historitë me mobiliet DUX

Për ne qëndrueshmëria është numër një. Ne kërkojmë intuitë dhe transparencë deri në fund. DUX nuk bën kompromise kur bie fjala për mjeshtërinë dhe përdorimin e materialeve më të mira, duke e vënë theksin te qëndrueshmëria dhe mjedisi. Sot po punojmë në bashkëpunim me një brez të ri yjesh të jashtëzakonshëm modernë.

Historitë me mobiliet DUX në PDF.