Anashkaloni përmbajtjen kryesore
The DUX bed model 5005 in a bedroom environment

Shtretër

DUX 5005

Dizajn me konture të thella, bazë të dyfishtë plus shilte ekstra të butë.

DUX 5005

Shtratiti ynë kontinental me një shtresë ekstra të trashë në krye dhe lateks natyral për një ndjesi më të butë.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
DUX 5005 Inspiration Xupport plus
DUX 5005 Inspiration Xupport
DUX 5005 Inspiration Xupport

Karakteristikat

 • Dyshekë me susta të dyfishta, lateks natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm me 12 cm
 • Shtrat kontinental me shtresë ekstra të trashë prej lateksi natyral
 • Vjen në mesatar ose të fortë
 • Numri i sustave për përmasën 90 x 200 cm është 1,956
 • Mbulesë e zëvendësueshme lateksi
 • Detajet e lëkurës
 • Lartësia e shtratit 44 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbës 8 cm, 12 cm dhe 16 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundet e shtratit
 • DUX 5005 me gjerësi mbi 140 cm vjen gjithmonë i pajisur me dy baza

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Shëndeti i shtyllës kurrizore

Lehtësim i dhimbjes së shpinës

Shtrati DUX është një zgjidhje e përkryer për ata që vuajnë nga dhimbja e shpinës. Mundëson çlodhje pa presion, duke e mbajtur shtyllën kurrizore në vijë. T'i dhurosh shpinës tuaj mbështetje dinamike dhe të flesh në pozicionin e duhur do të ndryshojë ditët tuaja përgjithmonë.

Keni mbështetjen tonë

Bedroom interior with the DUX bed model 5005 and Anna headboard

DUX 5005

Close-up on the DUX 5005 with Anna headboard.

DUX 5005

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të ndërthurur të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Shikoni gjithashtu

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX