Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Qasja mjedisore

DUX është i qëndrueshëm

Produktet tona janë prej materialeve të cilësisë më të lartë. Bashkë me dizajnin novator, garanton jetëgjatësinë e krevateve DUX. Ambicia e DUX është prodhimi i krevateve më të qëndrueshme dhe natyrale në treg.

Ne zgjedhim me përgjegjësi

Dizajni novator i krevatit DUX përbëhet nga elementë të personalizueshëm. Ata janë të zëvendësueshëm dhe disa madje të përmirësueshëm. Ideja e dizajnit të rinovueshëm është se krevati DUX mund të jetë krevati i fundit që do t'ju duhet ndonjëherë. Materialet e cilësisë më të lartë të bashkuar me trashëgiminë 95-vjeçare të zejtarisë suedeze rezultojnë në një krevat që bëhet për të zgjatur. E thënë thjeshtë, sa më gjatë të zgjasë, aq më pak krevate do të përfundojnë në landfille.

CERTIFIKATA OEKO-TEX® STANDARD 100

Jemi marrës krenarë të Certifikatës Oeko-Tex 100. Oeko-Tex Standard 100 është një sistem i pavarur testimi dhe certifikimi për materialet e para tekstile, produktet e ndërmjetme dhe fundore në të gjitha fazat e prodhimit. Kjo certifikatë konfirmon se krevatet tona përmbushin kërkesat e rrepta njerëzore-ekologjike, pasi nuk përmbajnë fare substanca të pashëndetshme ose të dëmshme.

Më shumë rreth metodologjisë OEKO-TEX

Materiale me performancë të lartë

Integriteti i secilit krevat DUX fillon me materialet. Ne besojmë në performancën e lartë dhe jetëgjatësinë.

Pisha suedeze që rritet ngadalë

Baza e krevatit është e ndërtuar me dru që merret në veri të Suedisë, ku dimri tepër i ftohtë prodhon një pishë që rritet ngadalë dhe me forcë të pakrahasueshme.

Çelik suedez me elasticitet të lartë

Çeliku i fortë suedez është shtylla e çdo krevati DUX. Dizajni unik i vazhdueshëm spiral, i lidhur me çelikun më të mirë që na lejon të krijojmë një prej sustave më të vogla, më të holla dhe më dinamike në treg.

Pambuk me fije cilësore

Krevatet tona janë të mbuluara me pambuk fijesh cilësore, një pëlhurë e fortë. Rezultati është një pëlhurë që nuk është vetëm jashtëzakonisht e butë, por edhe tepër e qëndrueshme.

Përzierja e lateksit të heveas

Lateksi që përdoret në krevatet DUX është një produkt natyral që nxirret nga hevea ose pema e "kauçukut". Lateksi në shiltet tona të sipërme përmirëson jetëgjatësinë dhe ofron mbështetje konturimi në çdo centimetër të trupit tuaj.

“Si brez i katërt, kompani familjare, përgjegjësitë tona të vetme janë për klientët, cilësinë dhe jetëgjatësinë e produktit tonë dhe shëndetin e planetit. E kemi në natyrë”

Ndjeni dallimin

Nuk ka mënyrë më të mirë për të provuar Krevatin DUX sesa në jetën reale. Largoni të gjitha dyshimet. Gjeni dyqanin më të afërt dhe shikojeni vetë.

Gjeni dyqan