Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mirë se vini në komoditet

Dizajni me DUX

Partner me DUX

DUX ka zhvilluar dhe prodhuar dyshekë të cilësisë premium që në zanafillën e kompanisë në 1926 dhe ka një histori të gjatë bashkëpunimi me projektues të brendshëm, arkitektë dhe kontraktorë. Gjatë viteve, shumë prej produkteve tona të përjetshme kanë qenë frut i bashkëpunimit me projektues si Bruno Mathsson, Claesson Koivisto Rune dhe Norm Architects.

Lidhjet tona më të ngushta janë me partnerët tanë, ekipet dhe individët që përfaqësojnë markën tonë dhe bëjnë rekomandime profesionale për përdoruesin fundor, konsumatorin. Ne kërkojmë ta zgjerojmë gjithë portofolin tonë të klientëve me projektuesit interiorë, arkitektët dhe kontraktorët që mund ta konvertojnë markën tonë dhe të gëzojnë klientët e tyre.

Programi i ambasadorit DUX

Ne ofrojmë një program ambasadori DUX që përfshin përfitime për projektuesit interiorë, arkitektët, këshilltarët dhe kontraktorët që ndihmojnë në shtyrjen e ndërgjegjësimit të markës dhe shitjeve për DUX dhe DUXIANA.

Këto përfitime përfshijnë zbritje profesionale ose komisione nga produktet DUX, asistencë me produkte personale dhe përdorimin e rrjetit tonë global të dyqaneve duke përfshirë hapësirat tona të këshillimit për takimet me klientët.

Ne mund t'ju trajnojmë juve gjithashtu, ekipin tuaj ose organizatën me të cilën punoni, për t'u siguruar që i dini të gjitha ato që duhet të dini rreth produkteve tona dhe përfitimeve nga puna me dhe përdorimi i produkteve DUX.

Aplikoni për t'u bërë ambasador i DUX

Bashkëpunimi ynë me projektuesit liderë

Si një biznes familjar i gjeneratës së katërt, kemi avantazhin të lëvizim shpejt nga koncepti fillestar deri te dorëzimi përfundimtar. Kjo është një prej arsyeve se pse projektuesit liderë duan të punojnë me ne. Sot jemi në partneritete me një brez të ri me influencë të jashtëzakonshme moderne. Po e vazhdojmë udhëtimin tonë me një këmbë në të kaluarën dhe me një këmbë në të ardhmen.

Më shumë rreth projektuesve tanë këtu

Zbuloni më shumë në

Broshura jonë online

Dëshironi të mësoni më shumë? Klikoni më poshtë për broshurën tonë online, "Mirë se vini në DUX".

Shkoni te broshura online

Na kontaktoni

Dëshironi të diskutoni për një bashkëpunim me DUX? Mos ngurroni të na kontaktoni dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.