Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Ingrid

E lehtë për t'u vendosur, detaje të mprehta me dru ahu të derdhur.

Ingrid

Karrige relaksuese klasike e dizajnuar nga Bruno Mathsson. Ingrid është simotër me Karin, por me dru ahu të derdhur. Ingrid ka kopsa në vendin e uljes dhe jastëkun e shpinës.

Ingrid i ulët ah elmo i butë 99999
Ingrid i ulët ah elmo i butë 99999
Ingrid i ulët ah treshe me prerje çeliku
Ingrid i ulët ah treshe me prerje çeliku

Karakteristikat

  • Disponohet në pëlhurë ose lëkurë
  • Disponohet gjithashtu me stol këmbësh
  • Pjesë uljeje dhe kornizë me ah natyral të laminuar me pëlhurë të endur
  • Jastëkë me kopsa të mbushur me poliestër dhe fije fibrash

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Më shumë mobilie