Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Jetson

Rehati fantastike uljeje, dizajn modern, e lehtë për t'u vendosur dhe një thesar për shtëpinë.

Jetson

Karrigia e thjeshtë ikonike e dizajnuar nga Bruno Mathsson. Karrigia Jetson pasqyron si fiksimin e tij me rehatinë ashtu edhe qasjen klasike të dizajnit modern suedez. Ajo ka një ndenjëse në formë tasti, pjesë të pasme të lartë të dizajnuar në mënyrë ergonomike me jastëk koke. Bazë rrotulluese kromi me mekanizën unik me vetë-kthim.

Jetson krom dakota 24
Jetson i zi dakota 88
Karrige Jetson Inspiration match dakota 88
Jetson jeshil match elmo rustik 98955
 Jetson match dakota 24
Jetson 69 krom liri 21
Jetson krom elmo rustik 22679
Jetson krom klasik i butë 25

Karakteristikat

  • Në dispozicion në shumë ngjyra dhe pëlhurë ose lëkurë të ndryshme.
  • Pjesë uljeje prej kromi në formë tubi, e zezë ose jeshile me pëlhurë mbështetëse dhe buzë lëkure
  • Jastëk i shënuar i qepur dhe i mbushur me polieter
  • Kornizë kromi me rrotullim dhe ndërtim kujtese

Përshkrimi

Jetson është një ikonë e dizajnit të mobilieve suedeze. Bruno Mathsson kaloi tre vjet duke punuar me kolltukun e tij futurist, i cili e merr emrin nga një serial televiziv amerikan. Rezultati u shpalos në një ekspozitë në Nordiska Galleriet në Stokholm në 1969 dhe ishte një sukses kumbues. Jetson është një gur themeli në programin e prodhimit të Bruno Mathsson dhe ka pasur shumë imitues. Një ndenjëse në formë tasi dhe me një pjesë të pasme të lartë e dizajnuar në mënyrë ergonomike me mbështetëse koke. Një bazë me funksion unik kujtese, që do të thotë se karrigia rrotullohet dhe kthehet sërish në pozicionin e saj fillestar.

Përmasat

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX janë në dispozicion në një përzgjedhje të pëlhurave dhe lëkurave DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Jetson

Jetson

Më shumë mobilie