Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DIFERENCA E DUX

Pse ju duhet një krevat DUX

Të marrësh DUX apo mos të marrësh DUX? Kjo është çështja. Kërkimi ka treguar se krevatet DUX performojnë më mirë se krevatet e zakonshme. Pas 90 vitesh zhvillim të vazhdueshëm, ju ofrojmë një gjumë të shëndetshëm, të rehatshëm, me teknologji novatore dhe zgjidhje të qëndrueshme. Me DUX, ju investoni për përvojën dhe cilësinë e lartë.

Novacion për rehati

Filozofinë tonë të dizajnit e bazojmë në novacion. Krevati DUX mbështet në mënyrë të barabartë zonat kritike të trupit tuaj, duke ju dhënë një çlodhje më të rehatshme dhe të thellë natën. Dizajni ynë unik e lejon krevatin të marrë frymë, duke ofruar ajrimin e nevojshëm për higjienën e duhur, në të njëjtën kohë duke larguar nxehtësinë e trupit.

Novacioni DUX

Strategjia e komponentit e DUX

ZËVENDËSONI, RINOVONI, RESTAURONI

Krevati DUX përbëhet nga elementë të personalizuar. Secili element është i zëvendësueshëm dhe madje i përmirësueshëm. Shiltja jonë e sipërme nuk është e mbërthyer në krevat për fleksibilitet më të madh. Pjesa e sipërme e dyshekut zbërthehet për t'i lejuar akses Sistemit Pascal të Mbështetjes së Personalizuar dhe bazat e dyfishta të sustave veprojnë në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra. Rezultati është një krevat që nuk mund të restaurohet vetëm sepse tregon konsumimin, por mund të përmirësohet me nxjerrjen e aksesorëve të rinj dhe novacioneve teknologjike.

Susta novatore

Krevati që merr frymë

Një përfitim i rëndësishëm dhe i neglizhuar i sistemit të sustave buron nga fakti që krevati është në thelb i zbrazët. Kjo e lejon qarkullimin e ajrit të krijohet nga lëvizjet e përdoruesit. Ajri qarkullues jo vetëm që mund të largojë nxehtësinë e trupit nga dysheku, por gjithashtu mund të prodhojë nivelin e nevojshëm të ventilimit për të ndihmuar në luftimin e aromave, baktereve dhe mykut.

Përqafoni dallimet tuaja me sistemin tonë të mbështetjes së personalizuar

Krevati ynë që është përshtatje e përkryer për ju mund të mos jetë zgjidhja më e mirë për gjysmën tuaj tjetër. Rehati për DUX do të thotë jo kompromise. Sistemi ynë i pikasur Pascal i Mbështetjes së Personalizuar ju jep një mundësi për të personalizuar anën tuaj të krevatit – të gjitha këto për të siguruar mirëqenien e të dyve, pavarësisht dallimeve.

Zbuloni sistemin Pascal

Qëndrueshmëri, cilësi dhe jetëgjatësi

Jemi të fiksuar pas jetëgjatësisë. Me materiale të cilësisë së lartë, pa helme dhe të certifikuar sipas standardit OEKO TEX 100, ne ndërtojmë krevate që zgjatin për breza me radhë. Dizajni ynë novator i komponentëve na lejon të ndryshojmë dhe përmirësojmë krevatin tuaj. Duke zgjedhur Krevatin DUX, ju bëni zgjedhjen e duhur nga këndvështrimi mjedisor.

Krijoni qëndrueshmëri me DUX

Më tepër se thjesht një krevat

DUX është më tepër se thjesht një krevat. Është mjet për mirëqenien Krevati DUX është për gjumin e thellë. Është e vetmja kohë kur trupi juaj mund të rregullohet, rimëkëmbet dhe përtërihet vetë.

Leximi para gjumit

Bëhuni gjumash i informuar