Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Krevate

DUX 303

Krevati ynë dyshek më i ri me zona rehatie të personalizuara.

DUX 303

DUX 303 është shtrati ynë më i ri me dyshek me sistemin e integruar Pascal për të personalizuar zonat e komoditetit. Ky është dysheku ynë i parë pa kornizë i dizajnuar për t'u përshtatur me kornizën e shtratit tuaj. Niveli i lartë i rehatisë rrjedh nga bashkëveprimi mes dy risive DUX – sistemi i sustave DUX me mijëra spirale të ndërlidhura dhe me sistemin tonë unik Pascal.

  • Sistem i Sustave DUX
  • Sistemi Pascal
  • Kundër zjarrit
DUX 303 me Xupport
DUX 303
DUX 303
DUX 303

Karakteristikat

  • Dysheku me susta të dyfishta me lateks natyral dhe dy shtresa sustash 10 cm dhe 12 cm
  • Sistemi Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë në ekstra të fortë
  • Numri i sustave në 90 x 200cm është 2004
  • Detajet e lëkurës
  • Pjesë e sipërme e ndërrueshme prej lateksi
  • Lartësia e dyshekut 34 cm

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar mundëson personalizimin e anës suaj të shtratit. Kasetat vijnë në katër variante (të buta, mesatare, të forta dhe ekstra të forta) të personalizuera në tre zona të ndryshme: shpatulla, ije dhe këmbë. Të gjitha këto për të garantuar rreshtimin e duhur të shtyllës kurrizore për një gjumë të mirë.

Zbuloni sistemin Pascal

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të ndërthurur të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Provojeni, pastaj blijeni!

Mënyra më e mirë për të ndjerë diferencën DUX është ta përjetoni atë natën. Qëndroni një natë në hotelin e partnerit tonë dhe përfitoni deri në 500 £ me blerjen e një shtrati DUX. Kaq e thjeshtë!

Oferta e hotelit

Shikoni gjithashtu

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX