Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Shëndeti i shpinës

Ne ju mbështesim juve

Dhimbja e shpinës është brenda kontrollit tuaj. Zgjedhja e krevatit të duhur ju jep lehtësim dhe mund t'ju ndryshojë plotësisht ditët tuaja. Me DUX, bëni një çlodhje të thellë pa trysni dhe i bën mirë edhe shpinës suaj.

Mbani shpinën në vijë të drejtë

Kur flini natën, shpina juaj nuk merr domosdoshmërish çlodhjen që nevojitet. Mospasja e mbështetjes së duhur mund të shkaktojë tension. Prandaj, ne i dizajnojmë produktet tona të drejtojnë shpinën tuaj përmes mbështetjes dinamike. Imagjinoni të flini në një krevat që përshtat formën tuaj dhe lëvizjet e trupit. Si ju influencon kjo gjë? Pozicion natyral, muskuj të relaksuar, më pak dhimbje, rrjedhje më e mirë e gjakut dhe një mundësi për të përtërirë plotësisht trupin tuaj natën. Krevati DUX jua jep të gjitha këto.

Qëndrimi i duhur në gjumë

"Fjetja anash është pozicioni më i mirë dhe mësoni pse. Është i vetmi pozicion që lejon drejtimin e shpinës. Ushtron gjithashtu pak trysni mbi shpinën kur shtriheni anash. Nëse flini në një pozicion fetal, heq edhe më tepër trysni nga pjesa e poshtme e shpinës suaj."

- Dr. Jason Gordon, specialist shpine me dy dekada përvojë

Lehtësim i dhimbjes së shpinës

Personalizuar sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Duke besuar se nuk ka një masë për të gjithë, ofrojmë zgjidhje të personalizuara për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Nëse ju dhe partneri juaj nuk jeni identikë në formë, madhësi dhe peshë, keni nevojë për një krevat që do të marrë parasysh ndryshimet tuaja të qenësishme.

Sistemi ynë Pascal i kasetave të këmbyeshme të sustave ju mundëson të personalizoni anën tuaj të krevatit për mbështetje dhe rehati optimale. Në një krevat DUX, rehatia nuk duhet të kompromentohet asnjëherë.

Lexoni më shumë

Mbështetje e mesit

Pavarësisht nëse është një çështje e përhershme ose një gjendje e përkohshme si dëmtimi nga sportet ose shtatzënia, mund të keni nevojë për mbështetje shtesë të mesit gjatë gjumit. Modeli DUX 8008 është zgjidhja e përkryer për nevojat tuaja, sepse përfshin një levë dore të lëvizshme.

DUX 8008 me mbështetje mesi

Krevate të ndryshme për nevoja të ndryshme

Nga sistemi unik i ngërthimit të sustave te Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar dhe mbështetjes së përshtatshme të mesit – për të gjitha modelet, ne përdorim vetëm materialet e shkallës më të lartë, të cilat janë zgjedhur për karakteristikat e performancës së tyre për ta bërë dyshekun e fundit luksoz që do t'ju duhet të blini ndonjëherë. Trajtoni veten dhe gjeni krevatin tuaj luksoz ideal sot për një mënyrë më të mirë të fjetjes.

Gjeni modelin e krevatit tuaj

shëndeti i shpinës

Miti i krevatit të fortë

Historikisht dyshekët bëheshin prej një materiali që kompresohej, i cili shkaktonte rënie në mes. Pozicioni i hamakut i bënte njerëzit të vuanin nga dhimbja e shpinës, prandaj krevati i fortë ishte opsioni më i mirë për ta.

E vërteta, mbështetur nga shkenca, është se krevati juaj nuk duhet të jetë as shumë i fortë, as shumë i butë. Për të vlerësuar dyshekun, duhet të studioni se si e mbështet ai shpinën tuaj. Kur muskujt tuaj mund të relaksohen plotësisht, shpina merr drejtimin e duhur. Vetëm atëherë jeni në rrugën e duhur drejt rehatisë maksimale dhe shëndetit të shpinës.

Lexoni më shumë

Dysheku është i rëndësishëm

Si mund t'ju ndihmojë krevati juaj me dhimbjen e shpinës

Sipas kërkimit mjekësor, mbi 80% e njerëzve kanë dhimbje shpine në një fazë të caktuar të jetës së tyre. Muskujt punojnë për të mbrojtur shpinën gjatë ditës. Ata meritojnë të pushojnë natën. Ka shumë lloje dhimbjesh të shpinës dhe, fatmirësisht, ka zgjidhje të ndryshme për secilën prej tyre. Qoftë kur vuani nga dhimbja poshtë mesit, në mes, mbi mes ose në qafë, ka një jastëk, krevat apo dyshek për ta lehtësuar.

Që prej 1926, inxhinierët tanë kanë studiuar dhimbjen e shpinës dhe zakonet e gjumit për të krijuar ambientin ideal për të lehtësuar dhimbjen në qafë dhe shpinë. Pasi keni mësuar pak më shumë rreth llojeve të dhimbjes së shpinës, mund të filloni të kërkoni zgjidhjen e përkryer, të personalizuar DUX për veten.