Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Stol Pernilla 69

Stoli Pernilla 69 është pjesa e shtuar për ulje më të rehatshme.

Stol Pernilla 69

Stol klasik i dizajnuar nga Bruno Mathsson. I dizajnuar të kombinohet me karrigen Pernilla 69 për rehati të shtuar.

Stol Pernilla 69 klasik i butë
Pernilla 69 ah klasik i butë 80
Stol Pernilla 69 klasik i butë
Pernilla 69 ah klasik i butë 80
Pernilla 69 ah klasik i butë 80

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Pjesë ulëse në dru ahu natyral me pëlhurë mbështetëse
  • Jastëkë të mbushur me polieter dhe fibra
  • Kornizë me ah natyral të laminuar

Stolat

Personalizoni

Tapiceria për Stolat DUX vijnë në një përzgjedhje të gjerë pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materiale të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Më shumë mobilie