Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Stol Ingrid

Stol klasik i dizajnuar nga Bruno Mathsson. Është i dizajnuar për t'u përshtatur me Ingrid për rehati shtesë.

Ingrid i ulët ah treshe me prerje çeliku

Karakteristikat

  • Në dispozicion në shumë ngjyra dhe pëlhurë ose lëkurë të ndryshme.
  • Kornizë prej ahu natyral të laminuar me pëlhurë mbështetëse
  • Jastëkë të mbushur me polieter dhe fibra
  • Kopsat

Stolat

Personalizoni

Tapiceria për Stolat DUX vijnë në një përzgjedhje të gjerë pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materiale të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Më shumë mobilie