Anashkaloni përmbajtjen kryesore

REHATI NOVATORE QË PREJ 1926

Gjeni shtratin tuaj Showroom pranë meje

Niveli tjetër i rehatisë

Shijimi i rehatisë së shtratit tuaj është luksi final. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme gjatë gjumit. Këtë e arrijmë përmes novacionit. Teknologjia DUX mundëson gjumë të cilësisë më të lartë, duke u kujdesur për mirëqenien tuaj dhe duke siguruar lehtësim të dhimbjes së shpinës.

Zbuloni avantazhet e DUX Provojeni vetë

Koleksioni i lëkurës së deles

Aty ku dizajni takon rehatinë

Jemi të lumtur të njoftojmë që tani sjellim një përzgjedhje të mobilieve tona të përjetshme me finish lëkure deleje dhe me një llojshmëri ngjyrash.

Eksploroni koleksionin e lëkurës së deles

Partner i ri

Tottenham Hotspur

Jemi krenarë të njoftojmë që DUXIANA është bërë furnizuesi zyrtar i shtretërve për Klubin e Futbollit Tottenham Hotspur. Tottenham Hotspur ka vendosur t'i besojë Shtratit DUX, sepse ata janë të sigurt që produktet tona përfaqësojnë më tepër se thjesht një shtrat, por një sistem fjetjeje dhe mekanizmi mirëqenieje.

Lexoni më shumë rreth bashkëpunimit

Zejtari e qëndrueshme

Gjithçka fillon me materialet. Ne zgjedhim pishën e fortë që rritet ngadalë dhe çelikun Suedez me elasticitet të lartë për të ndërtuar shtretërit dhe mobiliet më cilësore. Zgjedhjet DUX diktohen nga përgjegjësia drejt qëllimeve mjedisore dhe ato të qëndrueshmërisë. Përpjekjet tona janë nderuar me çmimin OEKO-TEX Standard 100 Certificate!

Qasja e DUX ndaj mjedisit

Strategjia e komponentit DUX

ZËVENDËSONI, RINOVONI, RESTAURONI

Ne i dizajnojmë shtretërit tanë për të zgjatur gjithë jetën. Duke qenë se Shtrati DUX përbëhet nga komponentë të zëvendësueshëm dhe të përmirësueshëm, ai jo vetëm që mund të restaurohet, por mund edhe të përmirësohet ndër vite me daljen e aksesorëve të rinj dhe novacioneve të reja teknologjike.

Pse DUX

Në shtëpi

Bukuria takon luksin

"Nuk ka ndjesi më të mirë se të dish që ke sjellë në shtëpi diçka që do të të pëlqejë për vite me radhë, sepse ke besim të plotë te cilësia dhe detajet që e karakterizojnë."

Lexoni artikullin

Lehtësim i dhimbjes së shpinës

Gjatë natës, shpina juaj ka nevojë të pushojë. Mund të bëni gjumë optimal me një shtrat që të drejton shtyllën kurrizore dhe e suporton atë pavarësisht lëvizjeve.

Pse do të dashurohet shpina juaj me Shtratin DUX

Provojeni në hotel

Hotele me gjumë luksoz

Hotelet më prestigjioze në botë zgjedhin shtretërit DUX për t'ju ofruar përvojën më të mirë klientëve të tyre. Zbuloni ku mund të bëni gjumin më cilësor.

Shikoni të gjitha hotelet

Lajme dhe ngjarje

Qëndroni të azhurnuar me informacionet, artikujt dhe ngjarjet më të fundit.