Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Stoli Karen

Stol elegant klasik i dizajnuar nga Bruno Mathsson. Është i dizajnuar për t'u përshtatur me karrigen e thjeshtë Karen dhe për t'i dhënë një rehati shtesë.

Karin 69 krom klasik i butë 88
Karin 73 klasik i butë 88

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Kornizë kromi me pëlhurë mbështetëse
  • Jastëkë të mbushur me polieter dhe fibra
  • Kopsat
  • Me rrotëza

Stolat

Personalizoni

Tapiceria për Stolat DUX vijnë në një përzgjedhje të gjerë pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materiale të cilësisë së lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Më shumë mobilie