Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 1001

Shtrati ynë klasik dhe i rehatshëm me kornizë në dy nivele fortësie.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
DUX 1001 Inspiration Xupport
DUX 1001 Inspiration Xupport
DUX 1001 Inspiration Xupport

Karakteristikat

 • Shtrat me susta të dyfishta, lateks natyral dhe dy shtresa sustash 9 cm dhe 12 cm
 • Vjen në mesatar ose të fortë
 • Numri i sustave në përmasën 90 x 200cm është 1,008
 • Pjesë e sipërme e ndërrueshme prej lateksi
 • Detajet e lëkurës
 • Lartësia e shtratit 23 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbëve 20 cm, 23 cm ose 30 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundet e shtratit

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Close-up of the DUX bed model 1001 with blue Astoria headboard.

Zejtari e qëndrueshme

Materiale që zgjasin, standarde më të larta njerëzore-ekologjike, elementë të personalizueshëm. Ne zbatojmë qasjen e qëndrueshme për çdo hap në procesin e prodhimit DUX. Mobiliet tona dhe cikli jetësor i shtretërve bazohet në strategjinë "Zëvendëso, Rinovo dhe Restauro".

Qëndrueshmëri, cilësi dhe jetëgjatësi

Shikoni gjithashtu

{ {

DUX 3003

DUX 3003 është shtrati ynë më popullor me kornizë dhe sistem Pascal për të personalizuar zonat e komfortit. Niveli i lartë i rehatisë rrjedh nga bashkëveprimi mes dy risive DUX – sistemi i sustave DUX me mijëra spirale të ndërlidhura dhe me sistemin tonë unik Pascal.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
 • Sistemi Pascal Sistemi unik Pascal nga DUX me kasetat e këmbyeshme të sustave për përshtatjen e lehtë të shtratit me rehatinë individuale.
Lexoni më shumë
{ {

DUX 1002

Shtrati ynë i rehatshëm me kornizë të lartësuar.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
Lexoni më shumë
{ {

DUX 5005

Shtratiti ynë kontinental me një shtresë ekstra të trashë në krye dhe lateks natyral për një ndjesi më të butë.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
Lexoni më shumë

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX