Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX Axion

DUX Axion është një shtrat i lëvizshëm me funksion ngritje dhe ulje si dhe me të gjitha karakteristikat e një krevati klasik DUX.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
 • E përshtatshme
DUX Axion Inspiration Xupport xoft
DUX Axion Inspiration Xupport xoft
DUX Axion Inspiration Xupport xoft
DUX Axion Inspiration Xupport xoft
DUX Axion Inspiration Xupport xoft

Karakteristikat

 • Dyshek me susta të dyfishta, lateks natyral dhe dy shtresa sustash 9 cm dhe 12 cm
 • Krevat i përshtatshëm
 • Kontroll dore me butona me prekje të butë
 • Numri i sustave në 90 x 200 cm është 840
 • Lartësia e krevatit 55 cm përfshirë këmbët
 • Detajet e lëkurës
 • Këmbë (12cm) me rrota, dy prej të cilave janë me bllokim
 • Vjen me koka të veçanta krevati Astoria, Dante, Royal dhe Quadro
 • Vjen në fortësi mesatare
 • Qepje Velkro për fundin e krevatit Mathilda Axion

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Shtretërit e gradueshëm më të përparuar

Shtretërit DUX mund të përshtaten sipas nevojave tuaja – nga funksionet lëvizëse dhe jastëkët e gradueshëm shtesë deri te personalizimi individual. Mund të personalizoni secilin krah të shtratit thjesht duke shtypur një buton. Sustat e çelikta suedeze me disa shtresa ofrojnë stabilitet dhe mbështetje të shkëlqyer.

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të ndërthurur të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Shikoni gjithashtu

Aksesorët

Zgjidhni kokën, fundin dhe pëlhurat e shtratit. Linja jonë ekskluzive e aksesorëve është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX