Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mbulesa të bazës dhe funde shtrati

Veshje Shtrati

Për të kompletuar krevatin tuaj DUX, ne ofrojmë një gamë të gjerë fundesh dhe mbulesa baze cilësore. Nëse vendosni të vishni shtratin tuaj me një mbulesë baze, zgjidhni mes një mbulese të fiksuar me pambuk të tendosur ose një mbulese me zinxhir dhe pëlhurë të personalizuar.

Më shumë mbulesa