Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Rreth nesh

DUX, trashëgimia suedeze

Katër breza, mbi 90 vjet, më shumë se 30 shtete dhe mbi 300 dyqane. Ne jemi një kompani familjare që prodhon një prej krevateve teknologjikisht më të përparuar në treg. Vëmendja jonë e madhe ndaj rehatisë, jetëgjatësisë, cilësisë dhe novacionit na çoi të krijonim krevate që na mundësojnë gjumë më të mirë.

Dikur në Suedi

Gjithçka nisi në 1926 në Malmö ku Efraim Ljung nxori në treg prodhimin e tij të parë të dyshekëve me susta të brendshme në Suedi. Katër breza më vonë të familjes Ljung, DUX u bë një markë globale duke hapur kështu 88 dyqane në mbarë botën. Zejtaria e mrekullueshme, dizajni i thjeshtë dhe materialet e cilësisë më të lartë janë vlerësuar në tokën amerikane që prej 1977. Nga fundi i viteve 90 fama e DUX u përhap në Evropë, duke fituar zemrat e britanikëve. Përveç rritjes së konsiderueshme, ne vazhdojmë të jemi një kompani familjare, krenare me rrënjët dhe traditën tonë. Vizitoni dyqanet tona në mbi 30 shtete.

Gjeni dyqanin tuaj më të afërt Lexoni më shumë rreth trashëgimisë DUX

Diferenca e DUX

DUX është më tepër se thjesht një krevat. Është një automjet për mirëqenien tuaj. Ndërtimi i produkteve tona evoluon me kalimin e viteve. Ne po rafinojmë, përmirësojmë dhe përtëritim vazhdimisht teknologjinë tonë të spikatur bazuar në sustat me elasticitet të lartë. Krevatet tona ndërtohen me një kornizë druri të fortë që mund të përdoret me një larmi zgjedhje këmbësh. Disa nga krevatet tona ofrojnë mbështetje të gradueshme të mesit për të përmbushur nevojat tuaja personale. Ne synojmë t'ju japim përvojën më të mirë, çlodhje dhe lehtësim.

Eksploroni koleksionin tonë të krevateve

Karrigia Jetson

Dizajn modern ikonik urban

DUX e prezantoi karrigen Jetson te Nordiska Galleriet në Stokholm në 1969. Iu deshën tre vjet Bruno Mathssonit, babait të dizajnit modern suedez, të finalizonte këtë mobilie të njohur botërisht. Shkrirja e tij e përkryer e zanateve tradicionale suedeze dhe Modernizmit u bë menjëherë e suksesshme. Mathsson pati një ndjesi të shkëlqyer për thjeshtësinë, bukurinë e rafinuar të kombinuar me rehatinë dhe elegancën në formë.

Karrigia Jetson ka një ndenjëse në formë tasi, pjesë të pasme të lartë e dizajnuar në mënyrë ergonomike me jastëk koke dhe një bazë rrotulluese kromi me një mekanizëm unik me vetë-kthim.

Eksploroni koleksionin tonë të mobilieve