Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Karen 73

Një karrige relaksuese e rregullt, e lehtë për t'u zhvendosur dhe me madhësi të përkryer.

Karen 73

Karrige relaksuese elegante dhe klasike e dizajnuar nga Bruno Mathsson. Karen 73 është një karrige e rregullt me kornizë kromi të hollë dhe jastëk me qepje të thellë.

Karin 73 krom dakota 24
Karin 73 klasik i butë 88
Karin 73 krom elmo i butë 99999
Karin 73 klasik i butë 88
Karin 73 krom dakota 24

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Kornizë kromi me pëlhurë mbështetëse
  • Jastëkë të mbushur me polieter dhe fibra
  • Jastëkë me qepje të thellë

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Karen 73

Karen 73

Më shumë karrige të thjeshta

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Më shumë mobilie