Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Më tepër se thjesht një shtrat

Shtrati DUX

DUX është më tepër se thjesht një shtrat. Është një automjet për mirëqenien. Shtrati DUX është për gjumë të thellë dhe për të lejuar trupin tuaj të riparohet, rimëkëmbet dhe rehabilitohet vetë.

Shikoni koleksionin e shtratit DUX

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të ndërthurur të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Zejtari e qëndrueshme

Materiale që zgjasin, standarde më të larta njerëzore-ekologjike, elementë të personalizueshëm. Ne zbatojmë qasjen e qëndrueshme për çdo hap në procesin e prodhimit DUX. Cikli jetësor i shtretërve dhe mobilieve tona bazuar në strategjinë "Zëvendëso, Rinovo dhe Restauro".

Qëndrueshmëri, cilësi dhe jetëgjatësi

Shtretërit tanë

DUX 1001 Inspiration Xupport DUX 1001 Inspiration Xupport

DUX 1001

Rehati legjendare në krevatin origjinal DUX me profil të ulët dhe ndërtim dinamik sustash me dy shtresa.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
DUX 1002 Inspiration Xupport DUX 1002 Inspiration Xupport

DUX 1002

Rehati legjendare në një DUX me kornizë të lartë dhe ndërtim dinamik sustash me dy shtresa.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
DUX 2002 Inspiration Xupport DUX 2002 Inspiration Xupport plus

DUX 2002

Rehati legjendare në krevatin origjinal DUX me profil të ulët, ndërtim dinamik sustash me dy shtresa dhe mbulesë të butë.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
DUX 3003 Inspiration Xupport DUX 3003 Inspiration Xupport plus

DUX 3003

Krevati ynë më i përparuar me kornizë dhe zona rehatie të personalizuara.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Sistemi Pascal
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë

DUX 303

Krevati ynë dyshek më i ri me zona rehatie të personalizuara.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
DUX 5005 Inspiration Xupport DUX 5005 Inspiration Xupport plus

DUX 5005

Dizajn me konture të thella, bazë të dyfishtë plus shilte ekstra të butë.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
DUX 6006 Inspiration Xupport

DUX 6006

Dizajn me konture të thella, bazë të dyfishtë plus zona të personalizuara komforti.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Sistemi Pascal
 • Kundër zjarrit
Lexoni më shumë
DUX 8008 Inspiration Xupport DUX 8008 Inspiration Xupport

DUX 8008

Përvoja e Përsosur e Gjumit. Zona të personalizuara komforti, plus përshtatje shtesë për suport të mesit.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Sistemi Pascal
 • Kundër zjarrit
 • Mbështetje e mesit
Lexoni më shumë

BM0555

Investoni për një gjumë të mirë natën me bashkëpunimin tonë unik me Carl Hansen & Søn. Së bashku me markën daneze ne përfaqësojmë një shtrat elegant të dizajnuar nga Børge Mogensen.

 • Sistem i Sustave DUX
Lexoni më shumë
DUX Axion adjustable bed

DUX Axion

DUX Axion ka të gjitha karakteristikat e një shtrati klasik DUX, plus i rregullohet lartësia.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Kundër zjarrit
 • E përshtatshme
Lexoni më shumë
DUX dinamik Inspiration Xupport DUX dinamik Inspiration Xupport

DUX Dynamic

Rehati legjendare DUX në një krevat të lëvizshëm me dy baza, plus zona të personalizuara komforti.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Sistemi Pascal
 • Kundër zjarrit
 • E përshtatshme
Lexoni më shumë

DUX Xclusive

Përvoja e Përsosur e Gjumit. Zona të personalizuara komforti, plus përshtatje shtesë për suport të mesit.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal
 • Kundër zjarrit
 • Mbështetje e mesit
Lexoni më shumë

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat