Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Anita

Një kolltuk i rehatshëm dyvendësh dhe i vogël. Shtrini këmbët, lexoni, çlodhuni ose rrotullohuni.

Anita

Merrni një karrige klasike skandinave Windsor dhe bashkojeni me një karrige relaksuese me veshje italiane dhe krijoni Anita, nga Claesson Koivisto Rune.

  • Sistem i Sustave DUX
Anita frashër elmo rustik 43632
Anita frashër elmo rustik 43632
Anita frashër elmo rustik 43632
Anita dru i lehtë xheti Z 419 02
Anita dru i errët sunniva 2 811

Karakteristikat

  • Vjen në shumë ngjyra, pëlhura të ndryshme ose lëkurë
  • Korniza është prej frashëri natyral e vajosur ose e lyer me kafe/të zezë
  • Jastëku në susta DUX dhe Pascal, lateks natyral, i mbushur me pupla dhe penda

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Më shumë karrige të thjeshta

Dizajnues

CLAESSON KOIVISTO RUNE

Partneriteti arkitekturor suedez Claesson Koivisto Rune është një zyrë me vlerësim ndërkombëtar multi-disiplinore me një theks të barabartë tek arkitektura dhe dizajni.

Lexoni më shumë

Më shumë mobilie