Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Jorgan superior i ngrohtë DUX

Jorgan me pupla cilësore, dizajn të mrekullueshëm dhe rehati optimale për të përmirësuar ambientin e gjumit.

  • OEKO-TEX
Jorgan superior i ngrohtë DUX

Karakteristikat

  • Mbushje mesatare/e ngrohtë
  • Pupla të pastra të reja nga pata e bardhë evropiane
  • 100% pupël
  • Konstrukt mesatar/i ngrohtë
  • Muri i jashtëm me fije të dyfishtë
  • Pëlhurë 100% pambuku OEKO-TEX e shtypur në të bardhë

Më shumë pupla

Më shumë mbulesa