Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mbulesa krevati, pupla dhe pëlhura

Mbulesat

Ne ruajmë të njëjtin standard të lartë prodhimi në krevatet tona luksoze përmes të gjithë koleksionit tonë të shtresave. Të gjitha pëlhurat zgjidhen me kujdes bazuar në cilësinë e lartë, jetë-gjatësinë dhe qëndrueshmërinë. Jastëkët dhe jorganët tanë përmbajnë llojin më të mirë të puplës, duke kombinuar mbështetjen e rehatshme dhe butësinë me dizajnin e mrekullueshëm për të përmirësuar ambientin tuaj të gjumit.

Mbulesat tona

Mbulesë bazë lëkurëkuq 10 pendë Mbulesë bazë lëkurëkuq 10 pendë

Mbulesë baze

Mbulesë e bërë me dorë për një pamje të personalizuar të shtratit

Lexoni më shumë
Kaj strech Kaj strech

Kaj

Një mbulesë e thjeshtë për të mbrojtur krevatin tuaj dhe për të marrë shpejt një pamje dhe ndjesi të freskët.

Lexoni më shumë
Fund krevati Alicia lëkurëkuq 10 pendë Fund krevati Alicia lëkurëkuq 10 pendë

Fund shtrati Margo

Fund shtrati me çarje i bërë me dorë për një përshtatje të personalizuar dhe pamje të përkryer.

Lexoni më shumë
Fund krevati Mathilda lëkurëkuq 10 pendë Fund krevati Mathilda lëkurëkuq 10 pendë

Fund shtrati Mathilda

Një fund shtrati i bërë me dorë për një përshtatje të personalizuar dhe pamje të përkryer.

Lexoni më shumë
Fund krevati Royal lëkurëkuq 10 pendë Fund krevati Royal lëkurëkuq 10 pendë

Fund shtrati Royal

Një fund shtrati i punuar me dorë me prerje dhe cepa të buta për përshtatje të personalizuar dhe pamje të përkryer.

Lexoni më shumë
Çarçaf Terry prej pambuku Çarçaf Terry prej pambuku

Pëlhurë peshqiri Terry

Për mbrojtjen e shtresës së sipërme.

Lexoni më shumë

Kuverta Cecilia

Kuvertë klasike e dizajnuar siç dëshironi ju.

Lexoni më shumë

Kuverta Charlotte

Kuvertë klasike e dizajnuar nga ju.

Lexoni më shumë
Jastëk Shtrati Xleep Jastëk Shtrati Xleep

Jastëku DUX Xleep

Jastëku ynë DUX Xleep përmban një sistem sustash mikro aktive për të garantuar që qafa dhe koka të qëndrojnë në një bosht me shpinën.

 • Sistem i Sustave DUX
Lexoni më shumë
Jastëk superior i butë DUX Jastëk superior i butë DUX

Jastëk superior i butë DUX

Një jastëk super i butë me mbështetje minimale për një qafë të ndjeshme.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jastëk i fortë superior DUX Jastëk i fortë superior DUX

Jastëk i fortë superior DUX

Një jastëk i butë me mbështetje të përkryer.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jastëk i shkëlqyeshëm i butë DUX Jastëk i shkëlqyeshëm i butë DUX

Jastëk i shkëlqyeshëm i butë DUX

Një jastëk fantastik i rrumbullakët gjithandej.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jastëku i shkëlqyeshëm i fortë DUX Jastëku i shkëlqyeshëm i fortë DUX

Jastëku i shkëlqyeshëm i fortë DUX

Një jastëk më i fortë për më shumë mbështetje.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jorgan superior i lehtë DUX Jorgan superior i lehtë DUX

Jorgan superior i lehtë DUX

Jorgani ynë me puplat më të lehta për të nxehtin e verës, nëse jeni ngrohtë ose shtëpia juaj është e izoluar shumë mirë.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Jorgan superior i ngrohtë DUX Jorgan superior i ngrohtë DUX

Jorgan superior i ngrohtë DUX

Zbuloni jorganin tonë më të rehatshëm

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë

Jorgan i shkëlqyeshëm i ngrohtë DUX

Një jorgan shumë i ngrohtë, për ata që u pëlqen komoditeti me butësinë e një reje.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë

Jorgan i shkëlqyeshëm i lehtë mesatar DUX

Një jorgan fantastik për rehati dhe cilësi të shkëlqyer.

 • OEKO-TEX
Lexoni më shumë
Krevat DUX prej saten liri superior me të bardhë katrore Krevat DUX prej saten liri superior me pika të bardha

Këllëf jastëku sateni superior DUX

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut superior, i punuar me dorë në cilësi të mrekullueshme.

Lexoni më shumë
Krevat DUX prej saten liri me të bardhë të thjeshtë Krevat DUX prej saten liri me bezhë të thjeshtë

Këllëf jastëku saten DUX

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut, i punuar me dorë me cilësi të pakrahasueshme.

Lexoni më shumë
Krevat DUX prej saten liri superior me të bardhë katrore Krevat DUX prej saten liri superior me pika të bardha

Mbulesa jorganësh superiore sateni DUX

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut superior, i punuar me dorë në cilësi të mrekullueshme.

Lexoni më shumë
Krevat DUX prej saten liri me të bardhë të thjeshtë Krevat DUX prej saten liri me bezhë të thjeshtë

Mbulesë jorgani Saten DUX

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut, i punuar me dorë me cilësi të pakrahasueshme.

Lexoni më shumë

Çarçaf i sheshtë lisho sateni DUX

Koleksioni ynë i mahnitshëm i satenit të pambukut, i punuar me dorë me cilësi të pakrahasueshme.

Lexoni më shumë

Aksesorët e shtratit