Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Profesionistët e DUX

Bëhuni partneri ynë

Ne kemi këshilluar disa prej hoteleve më prestigjioze në botë rreth rëndësisë së gjumit të mirë natën. Ne duam të ndërtojmë marrëdhënie me partnerë të rinj biznesi si hotele, rishitës dhe dizajnues të brendshëm, si dhe duam të përhapim fjalën rreth zgjidhjeve novatore të DUX përmes bashkëpunimit tonë me median.

Bëhuni rishitës

Krevatet DUX e kanë vërtetuar vlerën e tyre gjatë dekadave të ekzistencës. Produktet tona janë prej më novatoreve në treg, me materialet e cilësisë më të lartë. Meqenëse sa vjen e rritet numri i klientëve që investojnë në shëndetin dhe rehatinë e tyre, shohim që përpara kemi një territor tregu në rritje. Bashkohuni me markën tonë suedeze në këtë udhëtim!

Mësoni më shumë ose prenotoni një takim Zbuloni koleksionin tonë të krevateve

BËHUNI NJË PARTNER HOTELI

Mbi 150 nga hotelet më luksoze në botë i besuan cilësisë më të lartë të krevateve DUX. Zbuloni cilat hotele ofrojnë një gjumë të mirë nate me DUX. Nëse dëshironi t'i bashkoheni kësaj liste, ju lutemi na kontaktoni.

Eksploroni partnerët tanë hotele Na kontaktoni për të mësuar më shumë

Dizajni me DUX

Kemi një traditë të gjatë bashkëpunimi me dizajnues të mëdhenj. Gjithçka nisi me të famshmin Bruno Mathsson, i cili pati ndikimin më të madh në dizajnin modern të mobilieve suedeze. Falë këtij bashkëpunimi, kemi krijuar një sërë produktesh të përjetshme me dizajn klasik që akoma prodhojmë, p.sh. karrigia e thjeshtë Jetson. Ne besojmë në partneritetet me dizajnuesit, prandaj punojmë me disa partnerë si Claesson Koivisto Rune dhe Norm Architects.

Koleksioni ynë Na kontaktoni

"DUX është marka më e mirë e mobilieve që ka dalë ndonjëherë nga Suedia dhe me një vlerësim ndërkombëtar që në fakt rezervohet vetëm për një numër të vogël markash italiane."

– Mårten Claesson, Eero Koivisto dhe Ola Rune

Çfarë ka të re?

Nëse doni të merrni më shumë informacion ose të bisedoni me përfaqësuesit tanë, ju lutemi na kontaktoni në lidhjen e mëposhtme. Në sallën tonë zyrtare të shtypit të DUX, ne japim komunikata për shtyp, postime blogu dhe asete mediale.

Kontakti për shtypin Salla e shtypit