Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX 6006

DUX 6006 është një shtrat kontinental me sistemin tonë unik Pascal për personalizim.

 • Sistem i Sustave DUX
 • OEKO-TEX
 • Sistemi Pascal
DUX 6006 Inspiration Xupport

Karakteristikat

 • Dyshekë me susta të dyfishta, lateks natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm me 12 cm
 • Shtrat kontinental me sistemin tonë Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë në ekstra të fortë
 • Numri i sustave për përmasën 90 x 200 cm është 1,956
 • Mbulesë e zëvendësueshme lateksi
 • Detajet e lëkurës
 • Lartësia e shtratit 44 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbës 8 cm, 12 cm dhe 16 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundet e shtratit
 • DUX 6006 me gjerësi 140 cm e sipër janë gjithmonë të pajisur me dy baza

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Rehati superiore

Sekreti i DUX është teknologjia. Synimi ynë është të garantojmë cilësi të lartë gjumi, duke u fokusuar te pozicioni i duhur dhe përmirësimi i gjumit të thellë. Falë dizajnit të vazhdueshëm të sustave spirale dhe teknologjisë së testuar ndër vite, shtretërit DUX janë jashtëzakonisht të rehatshmëm.

Novacioni DUX

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar ju mundëson personalizimin e anës suaj të shtratit. Kasetat vijnë në katër variante (me densitet të butë, mesatar, të fortë dhe ekstra të fortë), të personalizuara në tre zona të ndryshme: shpatullat, ijët dhe këmbët. Të gjitha këto garantojnë mbështetjen e duhur të shtyllës kurrizore për një natë me gjumë të mirë.

Zbuloni sistemin tonë Pascal

Shikoni gjithashtu

Aksesorët

Zgjidhni pëlhurat, këmbët, kokën dhe fundet e shtratit. Linja ekskluzive e aksesorëve tanë është kombinimi i përkryer për shtratin tuaj DUX.

Aksesorët e shtratit Mbulesat

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX