Anashkaloni përmbajtjen kryesore

BASHKËPUNIMET E DUX

BËHUNI PARTNER I DUX

KRIJIMI I BASHKËPUNIMEVE TË MËDHA ME PARTNERËT TANË

Në DUX ne jemi gjithmonë në kërkim të ndërtimit të marrëdhënieve me partnerët e rinj të biznesit. Partnerët tanë të bashkëpunimit janë rishitës, hotele, projektues interiori si dhe bashkëpunime të suksesshme me partnerët si Tottenham Hotspur Football Club, Forbes Travel Guide dhe shumë të tjerë.

Ne kemi këshilluar disa prej hoteleve më prestigjioze në botë rreth rëndësisë së gjumit të mirë. Ne duam të ndërtojmë marrëdhënie me partnerë të rinj biznesi si hotele, arkitektë dhe dizajnues interior, dhe duam të përhapim fjalën rreth zgjidhjeve novatore të DUX përmes bashkëpunimit tonë me median.

Dizajni me DUX

Kemi një histori të gjatë bashkëpunimi me projektues interiorë, arkitektë dhe kontraktorë. Lidhjet tona më të ngushta janë me partnerët tanë, ekipet dhe individët që përfaqësojnë markën tonë dhe bëjnë rekomandime profesionale për përdoruesin fundor, konsumatorin.

Ne kërkojmë ta zgjerojmë gjithë portofolin tonë të klientëve me projektuesit interiorë, arkitektët dhe kontraktorët që mund ta konvertojnë markën tonë dhe të gëzojnë klientët e tyre.

Lexoni më shumë këtu

Bashkëpunim me

Projektuesit liderë

Si një biznes familjar i gjeneratës së katërt, kemi avantazhin të lëvizim shpejt nga koncepti fillestar deri te dorëzimi përfundimtar. Kjo është një prej arsyeve se pse projektuesit liderë duan të punojnë me ne. Sot jemi në partneritete me një brez të ri me influencë të jashtëzakonshme moderne.

Më shumë rreth bashkëpunimeve tona me projektues

DUX është marka më e mirë e mobilieve që ka dalë ndonjëherë nga Suedia dhe me një vlerësim ndërkombëtar që në fakt rezervohet vetëm për një numër të vogël markash italiane

MÅRTEN CLAESSON, EERO KOIVISTO DHE OLA RUNE

Bëhuni partneri ynë

Na kontaktoni

A doni të diskutoni një mundësi bashkëpunimi? Mos ngurroni të na kontaktoni. Do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.