Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Shkenca e gjumit

Qëllimi ynë është gjumi juaj i thellë

Ne e marrim gjumin seriozisht. E studiojmë. E matim. Studiojmë çdo aspekt të tij. Sistemet e Gjumit DUX me Performancë të Lartë janë rezultat i mbi 90 vjet kërkime dhe zhvillime. Produktet tona ofrojnë një nivel të pakrahasueshëm mbështetjeje ergonomike për t'ju ndihmuar të bëni gjumë të një cilësie shumë më të lartë.

Flini më mirë, performoni më mirë

Pse flini më mirë në Krevatin DUX? Kur trupi juaj zhytet mjaftueshëm në një dyshek për të mposhtur lëvizjen, truri juaj dërgon një sinjal të fuqishëm për t'ju zgjuar nga gjumi i thellë. Për ta parandaluar, ju duhet një dyshek për gjumë të thellë që mund të konturohet në mënyrë dinamike sipas lëvizjeve të trupit. Dysheku revolucionar DUX i shkencës së gjumit përshtatet me peshën dhe formën e trupit tuaj. Ai lëviz kur lëvizni ju. Përshtatet me konturet tuaja, duke dhënë mbështetje aktive. Bërja e gjumit cilësor me DUX nënkupton përqendrim të përmirësuar dhe vendimmarrje, si dhe procese të ngadalësuara të plakjes.

Studimi i Institutit Karolinska

Në studimin e pavarur të gjumit të kryer nga Instituti Karolinska në Suedi, maten modelet e gjumit. Kërkuesit studiuan individë duke fjetur në dyshekë të ndryshëm me susta të ndërthurura, duke përdorur një EEG për të regjistruar aktivitetin elektrik në korteksin cerebral të trurit. Studimi tregoi se përdoruesit e DUX jo vetëm që e arritën fazën e Gjumit të Thellë më shpejt, por qëndruan aty më gjatë.

Pse është gjumi i thellë kaq i rëndësishëm?

Kërkimi tregon se gjumi është një gjendje tepër aktive. Ne i ripozicionojmë trupat gjatë gjithë natës, gjë e cila ruan qarkullimin e mirë. Trupat tanë çlirojnë hormone të rëndësishme gjatë gjumit. Sistemi imun rindizet dhe truri angazhohet në një larmi funksionesh kritike të mirëmbajtjes së shtëpisë. Është e vetmja fazë gjumi kur trupi mund të rregullojë dhe rigjenerojë indet, të forcojë kockat dhe muskujt dhe në të njëjtën kohë të forcojë sistemin imun.

Lehtësim i dhimbjes së shpinës

Dhimbja e shpinës është brenda kontrollit tuaj. Zgjedhja e krevatit të duhur ju jep lehtësim dhe mund t'ju ndryshojë plotësisht ditët tuaja.

Krevati që merr frymë

Hapësirat përreth spiraleve u japin mundësi krevateve tona të marrin frymë, duke nxjerrë nxehtësinë e trupit nga dysheku. Qarkullimi i ajrit redukton aromat dhe krijon ajrim për të luftuar bakteret dhe mykun.

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Ne përqafojmë dallimet mes njerëzve që ndajnë të njëjtin krevat. Prandaj sistemi ynë Pascal me kaseta të këmbyeshme sustash ju lejon të personalizoni individualisht anën tuaj të krevatit.

Ndjeni dallimin

Nuk ka mënyrë më të mirë për të provuar Krevatin DUX sesa në jetën reale. Largoni të gjitha dyshimet. Gjeni dyqanin më të afërt dhe shikojeni vetë.

Gjeni dyqan