Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Karrige

Dizajnuar fillimisht nga Sam Larsson në 1974, DUX Sam është një klasike si për rehatinë gjatë orarit të punës po ashtu edhe për të përmisuar përvojën tuaj të ngrënies. Ajo bëhet me lëkurë të cilësisë së lartë dhe disponohet në dy gjatësi, duke kombinuar performancën ergonomike me dizajnin elegant. Zgjidhni nga katër ngjyra lëkure dhe korniza në të zezë ose krom, me ose pa mbështetëse krahu.

Më shumë mobilie