Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Çelik Domus

Një dizajn i thjeshtë, i pastër dhe modern për t'u shtuar në çfarëdo lloj ambienti.

Çelik Domus

Një karrige e thjeshtë klasike që përshtatet me ambientin modern, personal ose profesional.

Çelik Domus elmo i zi i butë 43054
Çelik Domus elmo i zi i butë 43054
Çelik Domus elmo i zi i butë 43054
Çelik Domus elmo i zi i butë 43054

Karakteristikat

  • Disponohet në pëlhurë ose lëkurë
  • Kornizë e zezë çeliku me rripa të gërshetuara lëkure
  • Jastëkë të mbushur me sfungjer të ftohtë

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajn bashkëkohor

Norm Architects

Bashkëpunimi ynë me Norm Architects nisi gjatë Javës së Modës të Stokholmit 2019. Duke marrë frymëzim nga traditat dhe normat dhe ndryshimi i vazhdueshëm brenda fushës së arkitekturës dhe estetikës, ata menaxhojnë të ekuilibrojnë dizajnin bashkëkohor me përjetësinë.

Lexoni më shumë

Më shumë mobilie