Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Karin

Një karrige me madhësi të përkryer, e lehtë për t'u vendosur që i shton elegancë çdo dhome.

Karin

Nga dizajni klasik i Bruno Mathsson, karrigia Karin 73 ofron vende elegante me një kornizë prej kromi të mprehtë dhe mbushjeje me qepje të thellë.

  • OEKO-TEX
Karin 69 krom fjord 271
Karin 69 krom klasik i butë 80
Karin 69 krom klasik i butë 80
Karin 69 krom klasik i butë 80
 Karin 69 fjord 271

Karakteristikat

  • I disponueshëm në shumë ngjyra dhe materiale, duke përfshirë lëkurën
  • Kornizë kromi me pëlhurë mbështetëse
  • Mbushjet me xhufka në thellësi të mbushura me polieter dhe fibra
  • I dizajnuar me rrotëza për vendosje dhe lëvizje të lehtë

Karriget e thjeshta

Personalizoni

Tapiceria për karriget e thjeshta DUX vjen në një përzgjedhje pëlhurash dhe lëkurash DUX, duke përdorur vetëm materialet e cilësisë më të lartë në kufij të ndryshëm çmimesh. DUX përzgjedh pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Më shumë karrige të thjeshta

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Më shumë mobilie