Anashkaloni përmbajtjen kryesore
Bedroom environment with the DUX Xlusive bed

Shtretër

DUX Xclusive

Përvoja e Përsosur e Gjumit. Zona të personalizuara komforti, plus përshtatje shtesë për suport të mesit.

DUX Xclusive

DUX Xclusive është një shtrat kontinental me sistemin tonë unik Pascal për personalizim individual, si dhe një dorezë në baza për të përshtatur fortësinë e tyre. Ky është shtrati më i gradueshëm dhe ekskluziv DUX.

 • Sistem i Sustave DUX
 • Sistemi Pascal
 • Mbështetje e mesit
Komplet DUX Xclusive Rustik
Komplet DUX Xclusive Rustik

Karakteristikat

 • Dyshekë me susta të dyfishta, lateks natyral dhe dy shtresa sustash 12 cm
 • Shtrat kontinental me sistemin tonë Pascal – përshtatje e lehtë e zonave të komfortit nga e butë në ekstra të fortë
 • Mbështetëse e gradueshme për mesin
 • Numri i sustave për përmasën 90 x 200 cm është 1,956
 • Detajet e lëkurës
 • Pjesë e lëvizshme në anën e sipërme të shtratit
 • Lartësia e shtratit 44 cm
 • Lartësia e rekomanduar e këmbës 8 cm, 12 cm dhe 16 cm
 • Shtrëngim Velkro për fundet e shtratit

Personalizoni shtratin tuaj

Ne besojmë se shtrati juaj është kështjella juaj. Prandaj ju lëmë të zgjidhni të gjithë komponentët, nga dysheku, koka e shtratit e deri te shtresa e sipërme dhe këmbët. Bëjeni DUX personal!

Gjeni një showroom Mësoni si të personalizoni shtratin tuaj

Mbështetje shtesë kur ju nevojitet

Mbështetje e gradueshme për mesin

Mbështetja për mesin është i ndërtuar për ata që kërkojnë rehatinë bazë. Në varësi të nevojave mund ta shtrëngoni anën tuaj të shtratit. Ndihmon veçanërisht gjatë një dëmtimi ose shtatzënie kur kurrizit tuaj mund t'i nevojitet ndihmë shtesë për qetësim dhe rikuperim optimal.

Thjesht tërhiqni levën dhe rrotullojeni për të graduar pjesën e mesit sipas preferencës personale.

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar ju mundëson personalizimin e anës suaj të shtratit. Kasetat vijnë në katër variante (me densitet të butë, mesatar, të fortë dhe ekstra të fortë), të personalizuara në tre zona të ndryshme: shpatullat, ijët dhe këmbët. Të gjitha këto garantojnë mbështetjen e duhur të shtyllës kurrizore për një natë me gjumë të mirë.

Zbuloni sistemin tonë Pascal

Shikoni gjithashtu

{ {

DUX Axion

DUX Axion është një shtrat i lëvizshëm me funksion ngritje dhe ulje si dhe me të gjitha karakteristikat e një shtrati klasik DUX.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
 • E përshtatshme
Lexoni më shumë
{ {

DUX Dynamic

DUX Dynamic është një shtrat i lëvizshëm me një funksion rrëshqitjeje për të marrë përshtatjen precize. Ky shtrat i ka të gjitha karakteristikat e një shtrati kontinental DUX.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
 • Sistemi Pascal Sistemi unik Pascal nga DUX me kasetat e këmbyeshme të sustave për përshtatjen e lehtë të shtratit me rehatinë individuale.
 • E përshtatshme
Lexoni më shumë
{

DUX 6006

DUX 6006 është një shtrat kontinental me sistemin tonë unik Pascal për personalizim.

 • Sistem i Sustave DUX Sistemi i sustave DUX me unaza të ndërlidhura
 • OEKO-TEX STANDARD 100 nga OEKO-TEX do të thotë që komponent i këtij artikulli, që është çdo fije, kopsë dhe aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe që nuk përmban asnjë të tillë.
 • Sistemi Pascal Sistemi unik Pascal nga DUX me kasetat e këmbyeshme të sustave për përshtatjen e lehtë të shtratit me rehatinë individuale.
Lexoni më shumë

Pse DUX

Më shumë arsye për të blerë DUX