Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Shtresa të sipërme

Shtresat tona të sipërme janë një pjesë integrale e Shtratit DUX, që shtojnë ndjesinë dhe rehatinë personale aq thelbësore për një gjumë ideal. Meqenëse shtresat tona të sipërme nuk janë të fiksuara pas shtratit, thjesht mund ta zëvendësoni atë në rast aksidenti ose konsumi, pa pasur nevojë të ndërroni gjithë dyshekun.

Më shumë aksesorë shtrati

Eksploroni aksesorët tanë për të personalizuar shtratin tuaj DUX.