Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Tavolinë e madhe Alberto

Një tavolinë për dhomë ndenjeje, e cila plotëson të gjitha kërkesat e ruajtjes me linja të pastra që është e përkryer për dhoma të çdo madhësie.

Tavolinë e madhe Alberto

Një tavolinë klasike me formë drejtkëndore në krom ose metal të zi, me xham sipër dhe poshtë.

Tavolinë e madhe Alberto
Alberto i zi

Karakteristikat

  • Kornizë kromi ose e zezë
  • Xham i temperuar

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie